Mcfly

Oh Yes, One Direction fans det är Mcfly. Tom Fletcher som skrivit I Want till One Direction. Ett av de bästa banden ever. Skrivit många fler och bra låtar än I Want. De says att de ska skriva fler låtar till One Directions nästa skiva.

Ser dem inte snygga ut jo, men dem är också typ 25 år gammla. Det finns mycket skvaller om Mcfly. Harry är trummisen i bandet. Vad jag har hört har han spelat trummor i Busteds musik video Crashed The Wedding. Danny har dejat två Miss England och jag tror att han dejtar en av dem nu. Dougie var ihop med Frankie Sandford från Saturdays. Tom han är gift med Giovanna. Här får ni en av deras bästa låtar enligt mig.

Det här bandet är med i Guinness World Records Book 2006, för att vara det yngsta bandet eller yngsta medlem, i något jag inte kommer ihåg. Men kan ha varit att komma ett på en lista.

Soon we are leaving

Yeeje snart så åker vi till mitt sommarhus där jag har störst rum enligt mig i alla fall. Ha det så länge.

Jag klagar på veckan


Älskar att det är helg nu.

Har haft en chill dag

Har tränat i ungefär en timme knappt superskönt. Har tittat på Pretty Little Liars idag åhh vad bra den serien är. Det förklarar en hel del när man sätt till avsnitt 5 idag och då har jag sätt halva första redan och det gick inte att se avsnitt 2 då men. Det är i alla fall många avsnitt för att vara en vanlig skoldag.

Min Helg - Fredag

På Fredagen
Då kom jag till Marstrand näst först superbra kom itid och blev klar lite före alla andra. Vi gjorde i ordning våra båtar. Rätt chill. Sedan så gick vi in och åt mat och gjorde inte så mycket väntade på att få ett rum att ställa in väskorna på och typ bädda och så. För vi bodde på båtellet, (det var nog sista gången jag bor på båtellet ska nämligen göras om till ett spa.) Ja den dagen gick och jag lyckades t.o.m. göra så vi fick en extra halvtimme att sova på morgonen. Min tränare höll med och sa det tar bara en kvart att springa inte en timme.

Jaha vad ska jag säga

Igår så hade jag verkligen inte tid att vara inne på datorn hade tusen saker att göra. Eller det var 2 saker som tog typ 5 timmar ihi. JAja blev inte ens klar. Skulle läsa typ 50 sidor hade kvar 10 idag. Men min virkning blev färdig och idag på lektionen sa hon att jag behövde göra en till blomma (eller vad man kallar det. Men aja det går nog bra har en vecka på mig att typ göra klart allt.)

Jo träffa mina Idoler


Kanske vi ska visa en av deras bättre sidor istället.
Love them.

Jo det här är ju nog sant


Framför allt Lilo och Stich.

Har inte uppdaterat idag

Jag har varit sjukt trött idag och jag har knappt orkat göra något. Klockan är omställd och man är skit trött. Kunde knappt prata de första lektionerna idag för att jag var så trött. Ska snart gå och lägga mig. Få se om det blir mer uppdatering imorgon har träning som börjar i morgon.

Det här beskriver mig ganska bra nu.

One Direction

Hitta 4 Fel


Hittade ni de 4 felen.
En ledtråd: Tröjorna kavajen.
Svar:




Kardashians sisters



Kim Kardashian. Näst äldst och även den mest kända av dem, gifte sig med Kris Humphries en basketspelare, men det varade inte så länge.


Khloe Kardashian. Yngst och den längsta av systrarna. Tycker ibland att hon är udda. Hon har sina super korta, smala systrar att jämföra sig med. Då är det inte lätt.


Kourtney Kardashian. En bild på henne och scott, som är hennes pojkvän. De har en son supersöt Mason. Hon är den älsta och även den kortaste.


En bild på Kardashian syskonen. Deras bror Rob. När de var yngre.


For the spring and summer


Jag är lite smått kär i den andra klänningen, är den inte supersöt.

Godmorgon

Ja har ingen skola idag men sätter ändå klockan på 8. Haha det är typ sovmorgon för mig, jag är helt seriös. Ne men i helgen går jag upp halv 8 vintertid och halv 7 vintertid för att fysa. Skit jobbigt. Skulle haft Matte om det inte var för att min lärare var supersnäll och gav oss en super enkel stencil, som ligger på mellanstadienivå.

Ser förjävlig ut. HAha mitt hår är helt crazy, blir så när man inte orkar kamma ut det när man duschat igår.

Avril Lavigne

Hon är så grym. Hon har gjort kända låtar som Girlfriend, Complicated och Skater 8-ter boy (eller hur det stavas). Det finns fler låtar som, Smile, when you´re gone, I wish you were here och fler. Mina favorit låt är nog Keep holding on. Hennes leende är super söt.

Jag är lite av ett fan av hennes färger i håret, hon gör det på något sätt så det ser snyggt ut.

Mina Converse

Köptes igår. Gud vad överlycklig jag är. Älskar dem, ni fick även bilder på min gamla skolväska har den nu som väska för datorn.


Dröm er bort

Vilket hus skulle du helst bo i?

1.

2.


3.


4.


5.


6.


7.




Nummer 3 och 7 är mina favorit hus, ganska olika ändå.

Hallo

Ja den här dagen har varit super. Jag börjar ganska tidigt det är inte det roligaste. Men det lönar sig så slutar man tidigare. Åt lunch i skolan sedan slutade och gick hem chill. När jag kom hem gjorde jag inget vettigt kollade på Khloe and Lamar. Åt lite frukt. Så ointressant verkligen. Men jag tog och tvättade av min båt idag igen min pappa blev inte nöjd igår.

Gått igenom NA-prov i matte

Superkul, slutar snart också. Har ingen skola i morron. För att min mattelärare är bäst. Vi skulle bara göra en stencil som skulle vara klar på måndag men jag har redan lämnat in den. Jaja hörs när jag kommer hem. Ska även visa när jag kommer hem mina supersnygga nya USA converse. Se ya.

Sitter på Tyska lektionen och chillar

Ingen lärare bara vikarie som inte är i klassrummet. Halva klassen har inte kommit. Några har kommit men gått. Det är bara två kvar som sitter och gör ingenting bara chillar med en dator.
Ledsen för bilden men den passar så bra för stunden, är helt oseriös.

Några spelare i Frölunda Indians

Joel Lundqvist. Även lagkapten. Han fyller år den 2 mars är född i Åre. 30 år gammal. Han har en tvillingbror som är bland de 5 bästa målvkterna i världen om inte bästa. New york Rangers målvakt även kallad Henrik Lundqvist. Joel är den första i NHL som någonsin behövt möta sin bror i mål. Har varit med och vunnit 2 SM- guld för Frölunda.

Tror att jag har båda tvillingbrödernas autografer, om vi inte slängt de 10 år gamla tröjorna.


Jari Tolsa.
Även kallad Tolsa. Han är 30 år och född 20 april. Måste bara säga min bror har stått bredvid Tolsa även suttit i samma bil som han. Även han borde jag ha en autograf utav någonstans. Har varit med och vunnit 2 SM- guld för Frölunda.
(Har ingen bild)

Magnus Kahnberg. Är 32 år gammal född 25 februari från Mölndal. Allt är typ likadant som de ovanför. Fick en hjärnskakning i höstas. Men han verkar må bra nu.
Alla spelar i Dragskedjan som den kallas.


Frederik Andersen.
Målvakten i Frölunda. Är från Danmark. Mer vet jag inte.


Världens tråkigaste inlägg. Men jag har sagt att ni ska få veta så mycket jag kan om Frölunda.

High heels


Ljusa och höga, grymt snyggt.

Tittar på One Tree Hill

Älskar serien är på säsong 9. Min favorit säsong vet inte men någon av de första.
Pete from Fall out boy.

Frölunda Indians Låtar


Det sista idag

Live your life like you want, don´t allow anyone to decide what to do and not to do. Live your dreams.

Danny Saucedo Amazing

Kolla hur grym han är på att dansa.

Klockan är mycket nu

Vem bryr sig. Jo jag om det inte var för att jag har studiedag imorgon, så fett niiice. Jag sitter uppe en stund till och lyssnar på "släpp ut våra monster" även Frölunda Indians. Jag gör ett inlägg imorgon om det. räkna med bilder. Sedan ett stort grattis till Frederik Andersen som gav Frölunda vinst idag. Tack, tack. Jag berättar imorgon om vad några spelare heter och så imorgon med. Om det äns är intressant.

Blake Lively

Blake spelar Serena i Gossip girl är gorgeous.
Ibland kan jag se vissa likheter med Blake och min syrra. Långa blonda och väldigt snyggt ansikte.

Hade besöksrekord igår

Det är inte så många men kul ändå. 
Slänger in en bild på mig.

Fashion

Klänningen är supersöt och skjortan till gör att den blir cool. Söt och coolt samtidigt.

Chill dag

Börjar med att vi inte har någon NO och sätter oss i skolans enda soffa och läser eller gör annat vettigt. Sedan hade vi svenska och den gick la okej, fick skrivit lite, vi ska nämligen skriva noveller som alla andra gör eller gjort. Sedan blev det matte och då repeterade jag kapitel 5 och typ slappade lite, alla andra i min klass är lite efter i boken. (Förutom de som redan gjort klart boken och är på gymnasie matte, nördar.) Inget till ni som går i 9 och pluggat klart den boken. De här personerna gör inget annat en att plugga när de slutat skolan och kommer hem. Nu ska jag inte sitta här och rabbla upp mer om min skoldag, för det är inget intressant, lektionerna är som dem brukar.

De här bilderna har jag som posters

Jo dessa har jag hemma översta fick jag av en klass kompis. Hon är så sjukt snäll. Den andra köpte min syrra till mig hon blev ganska glad hon fick ju läsa en hel sida om hennes (favoband några av hennes favoritband), Tokio Hotel. Superkul varje gång jag går in på hennes rum ser jag hennes stora tavla,duk med dem på. As coolt.
 
 


Rätt så snygga eller??

Selena Gomez

Jag är inte något stort fan av Selena men jag tycker att hon är sjukt sött. Man skulle lätt vilja se ut som henne. De som är Justin Bieber fans skulle ju vilja vara henne, kanske inte alla men många. Jaja här får ni 4 bilder på den cool/söta Selena Gomez. Hennes kläder är sjukt snygga också.


Hur min helg varit

Jo i fredags var jag hemma, eller det har jag typ varit hela helgen förutom idag då jag var iväg på seglingsträffen eller vad man kallar det, med lite middag. Det blev kul. Ser inte fram emot nästa helg. Bla bla. Men jag var ensam hemma hela kvällen i fredags. HAha jag blev inte rädd som jag brukar. Igår gjorde jag vad jag alltid gör nördar datorn. Man borde nästan tycka att jag ska hänga med kompisar. Men det gör jag i skolan och på seglingen. Idag inget speciellt.

Mina bloggar

ThumbnailThumbnailThumbnail

Det här är mina bloggar. Jag uppdaterar denna bloggen mest. Den i mitten är lite trök nu.
Om det finns några One Direction älskare kan ni nu läsa min novell om dem. Har snart skrivt klart två noveller. Men den ena kan jag inte rekomendera och den andra kan jag säga är okej. Jag vet egentligen inte om den är bra men jag har läsare som vill läsa den.

Frölunda Indians


Hörs senare

Ska iväg nu och träffa kompisarna.
En bild på mig.


Fashion


Vad ska jag göra idag

Jag ska åka iväg och träffa mina seglar kompisar, som ska segla idag, inte jag. När de seglat klart så ska vi göra något teoriprov, för att våra tränare har börjat en tävling med oss. Som jag inte gillar. Det är att vi ska fler rätt i medelvärdet än föräldrarna och jag är sämst på sånt och då får vi i gruppen ett poäng. Sedan ska vi vara på träningen mer än 80%. Så jag tänker nördgå på träningen så mycket jag kan i början och sedan bara vara med på max en träning i veckan för att visa dem hur dålig deras ide var. Priset är att vi får åka go-kart på JSM och det hatar jag. 

Men sålänge vi får ett poäng slipper vi baka för våra tränare. Det är bara så sjukt för att det är roligast att baka. Får vi ett poäng bara ska tränarna baka åt oss och då blir man bara fet.

God morgon

Är supertrött och vill bara sova men, nej det är ingen ide kommer inte kunna sova i kväll haha.
Här får ni en trött bild på mig.

Oj det blev tio inlägg

Det är mycket men jag måste ju dela med mig från vad jag gillar och tycker e snyggt. Plus bilden där jag visar min fake läppar. JAja god natt så hörs vi mer imorgon. Blä trök dag. Min pappa frågade om jag ville segla haha daaa,eh nej. Sedan började jag tänka alla mina saker är här hemma båten roder och sådant. Kul. Kan inte segla då orkar inte lasta båten. Men ska ändå dit i morgon och försöka verka smart och svara rätt på teori frågorna. Annars förstör man för resten av seglargruppen som vill åka go-kart på JSM. Sedan äta middag vid fem.
-
Jag verkar väldigt negativ nu. Men jag gillar inte att segla och gör det mest för kompisarna. Jag avskyr när man går upp super tidigt och sedan är helt död när man kommer hem. Tror mig ibland funderar jag på att skippa att duscha så trött är man. Prova att segla E-jolle i 13-15 s/m. Då är man pappa ta båten jag går och sätter mig i bilen, oh just det jag behöver bilnyckel. Men så trött blir man inte på träningarna bara tävlingarna. Senast var efter sommarlovet en helg då. Det blåste som bara den och jag kom knappt fram.
-
Oj det blev 11 inlägg tror det är rekord. Hörs i morgon.

Jag älskar One Direction

Jag älskar dem för att de är så sjukt grymma på att sjunga de har talang. Själv är jag både tondöv och taktlös. Men, men återgå till 1D, det är så mycket mer, jag kan sitta och skratta ihjäl mig åt deras underbara humor. Jag är superstolt över att de fått så många fans, själv är jag ett fan från typ 5 dagar innan deras WMBY video kom ut. Men som One Direction fans nog redan förstått är min favorit Harry. Ja han med de stora krulliga håret.
Love them. BTW jag har en poster med samma kläder fast de sitter ner. Jag typ dör varje gång jag ser bilden.
 
Hehe min syrra kommenterade bilden. "Ibland önskar jag att jag var kille så jag kunde klä mig på det sättet".

I wannabe Forever Young

OMG, Jag älskar denna klännningen är den inte sött. Jag älskar att det är bara blått och vitt. Super gullig.

Cher Lloyd

Älskar skjortan. 
Super härlig bild på Cher, diggar skorna.

Den här klänningen är super snygg

Eller vad tycker ni?
Jag själv önskade att jag hade den.

Ser mina läppar ut att vara fake?


Oh summer

Jag vill ha sommar nu. Vill ha sommarlov vill veta vilket gymnasie jag kommer in på. Vill bara bli ledig. Inte behöva hålla tider.

One Direction


How to do something good

Bekämpa fattigdomen.

Men hur ska man göra? Det många sätt, min skola är med i ett där de bidrar med pengar till ett barnhem för handikappade.
-
Det är ett smart sätt. De som finns inom den byn kan få hjälp av barnhemmet.(Jag vet inte riktigt på vilket sätt). Men jag vill göra något mer, något större. Göra många barnhem eller hus där fattiga kan bo. Men allt detta kräver pengar. Då är sammarbetet som på min skola smart. Många hjälper till och man gör något för andra. Det finns många fler ideer på lösningar.
-
På min skola exempel, där är vi är lediga en gång varje år. Den dagen tjänar vi in pengar 100kr var, till barnhemmet i Syd Afrika. Då har man med sig sina intjänade pengar till skolan på kvällen när det är öppet hus.
Dessa pengar går till ett barnhem för handikappade. Vi har även ett projekt i slöjden där 7:orna gör lapptäcken som skickas ner till Syd Afrika.(Mitt lapptäcke som jag och en klasskompis gjorde blev inte ner skickat denna gången istället hänger det i Biblioteket så alla kan se det). Synd att jag inte har en bild.
-
Jag hade tänkt uppfylla min önskan, min dröm någon gång i framtiden, när jag har tid och pengar. Ville bara berätta om det.

I want to do something good

Jag fick en ide och när jag får en ide eller tanke vill jag försöka uppnå det. Det var på So-lektionen som vi såg en film om alla världens problem. Jag såg hur fattigt många bodde i många delar av världen. Jag har därför kommit på en ide, den har säkert många redan kommit på och alla tänker på den. Men de vet inte hur eller så har de inte något intresse för det. De bara vet om det.
-
Nu undrar ni nog vad det är. Ni har säkerligen redan förstått att det har med fattigdom. Det finns rädda barnen och ja många olika organsiationer. Men jag vet inte om någon som
-
Jag vill bekämpa fattigdomen.

Something good

Det är att göra något snällt mot andra, ge någon ett leende på läpparna. Säga något snällt eller bara ge personen ett leende. Lev livet som du vill men tänk på andra också. Gör som du själv vill och känn dig glad och lycklig.

Som ni kanske vet...

Är jag ett stort One Direction fan. Jag älskar deras musik. Men bara för att jag älskar dem betyder inte att jag inte typ då också älskar Mcfly. Som är så jävla grymma. De ska snart släppa en ny skiva whiooo.
Mcfly
Dougie i Mcfly. Hittade denna grymma bild och måste bara visa er. Han var även min favorit för hundra årsedan nu är det han och Danny.

Dessa grymma killarna skrev I Want till One Direction. Thank you guuuys

I want

To
To bye
1
2
3

Welcome spring

Äntligen är det varmt ute och ingen snö. Jag har faktiskt börjat tröttna på snön.

Trötter Butter, haha Toker och Glader

Ja vad heter de 3 andra. Eller är jag helt bort de 7 dvärgarna. Är det någon som heter prosit? Ja det är det. nej nu kommer jag inte på fler, både för att det är super sent och jag är trött. Det var också länge sedan jag såg filmen.
-
Min rubrik förklarar mig ganska bra. Trötter och Butter på kvällen när man är trött.
Toker och Glader när man är pigg och vaknat. Typ mitt på daqen.
-
Aja god natti ses i morgon. Sorry novell läsare jag har inte orkat.

Kemi lektion i 7:an

Tänkte bara berätta om min annorlunda lite farliga kemi lektion i 7:an.

Vi skulle bara värma T-röd på kemi lektionen då. Jag börjar kommentera att det kokar och så. Vad vi ska göra när det kokar. Helt plötsligt kokade T-röden över och det började brinna på bänken. Jag skyndade mig bort till närmaste labbgrupp. En annan satte sig under bordet som stod bakom. Den tredje bakade bakåt och försökte få min lärares kontakt. Samtidigt som vi alla skrek.
Men min gamla lärare är så cool. Så hon går långsamt fram och typ stannar upp och tittar på det sedan släcker hon ut det genom att blåsa ut det.
Efter det härmade vi henne. Sedan en dag på öppet hus skulle några visa hur en NO lektion går till, De gjorde precis som henne och den dagen. Hela klassen typ skrattade.

OBS: (Om ni inte förstod var det min labbgrupp som gjorde så att det började brinna.) Sedan dess har jag inte gillat labbar. Allt gick bra tillslut.

Mitt sommarhus

Japp där är jag hela helgen softar i min farmor och farfars gamla fåtölj med fot pall. Stolen är supergammal och omodern. Men den är så skön att man lätt somnar i den. Mina föräldrar förstod först inte varför jag ville ha stolen. Den har en äcklig brun färg men, men. Jag piffar upp den med en snygg vit pläd som passar in i vårat marina tema.
 
 
Och en weird bild på mig förra året när jag satt och frös på mitt rum med en fläck som värmde mig.
Skrattar alltid åt denna bilden, jag ser förjävlig ut.
 

God natt

Ska sova nu klockan är mycket men har sovmorgon i morron så  det är ingenfara. Min dag har varit som den brukar. Känns som att man går upp vid tolv på en lördagsmorgon, bara att man har haft fyra lektioner som har varit vetiga. Plus idag såg jag min gamla No lärare och blev superglad. Sedan blev jag as deppig. Hon var den bästa läran jag någonsin haft och (kommer ha). Hon lärde ut så bra och man förstod vad hon gick igenom. Hon var snäll man hade respekt för henne. Hon var klart den bästa lärare jag haft.
Sedan kan man ju ta kemi lektionen i 7. Men inte nu är för trött kommer imorgon.

<3 Torsdagar

Börjar tidigt, slutar tidigt, hemma tidigt. Kan det bli bättre och nej det kan det nog inte. Kul för de i klassen som läser spanska som har två timmar till i skolan. Men väljer man ett populärt språk får man räkna med lite sämre schema.

Happy me

Lyssnar på One Direction. Varför ska de vara så grymt bra på att sjunga. Jag vill träffa dem. Men när har jag berättat att jag var i Stockholm den 2 oktober när de var i Sverige. Jag var väll medveten om att de var i Stockholm. Men jag gjorde annat som att segla. men aja skulle ju säkerligen ändå aldrig fått träffa dem då.

En rose till mormor

 
Idag skulle min mormor bli 80 år. Det var några årsedan hon dog men man glömmer henne aldrig. Alltid när jag var hemma hos henne och morfar åt vi torsk och potatismos. Till efterrätt en Magnum Classic. Fortfarande en av mina favorit glassar. Hon dog sista september 2004 på en torsdag.

Sleeping time

Ska sova nu har en superlång dag imorgon men jag lär missa musiken för jag ska till tandläkaren och berätta alla problem jag har, som att jag inte kan äta utan att jag får ont i käken eller att jag ibland får ont i huvudet. Tänk att allt de kan bero på en sak mina tänder.

Jag som tycker det vart så skönt

Nu har bossen även kallad klenis kommit hem, min bror. Min mamma jag hoppas hon inte tycker mitt rum ser ut som ett bomnedslag. Som det gjort typ hela veckan.
Har även hunnit skriva ett kort kapitel på min novell så läsare.
Hope you like it, next will be crazy.

Träning

Jag har tränat idag 5500m roddmaskin, super härligt bränna drygt 300 kalorier tror jag det va.
Lägger ut nästa kapitel vid 5 till 6 tiden om inte jag får annat att göra.

God morgon

Har typ hundra saker att göra idag städa, träna skriva ett kapitel till min novell.
Min Workout outfit. Kul att det står Henri Lloyd på den. Men får massor med olika tröjor från mina seglings tävlingar.

Hej igen ska försöka en ny gång att skriva på denna bloggen

Ska börja skriva lite på den här bloggen. Startade den här bloggen i november 2009. Det gick bra en stund sedan tröttnade jag. God natt.

RSS 2.0