En dag till sedan sätt betygen

Imorgon har jag lite att göra. Ska lämna in en skriftlig redovisning och även jobba med mitt slöjdarbete. Ska även göra det sista i religion. Som är ett av mina starkaste ämnen. eh det är inte så många. Tyvärr kan jag inte riktigt skryta men jag har MVG i bild och det har jag vetat om sedan typ ett halvår tillbaka.

På måndag ska jag försöka få fram vad min lärare sätter för betyg på mig,heheheee. Mina lärare vill typ inte säga vad jag har för betyg och har ni tänkt på att i USA vet man typ om vilket betyg man har utan att fråga, eller det känns så i alla fall.

image description

Veckans grymmaste här
Frågestund precis nedanför. Ge mig någon rolig fråga. Varför blev jag klassens bästa skratt. HAHHhiiuuahahaahahahaaaahhahah

Frågestund

Vi kör igång med en frågestund nu, har fått massor med frågor så ställ dem här och jag besvarar dem i ett inlägg när jag får tid.
Veckans grymmaste här
Och vinnarna här

Slutade tidigt och började plugga

Ja hur går det för mig när jag ska plugga ganska bra faktiskt men blir så himla trött att jag lägger mitt huvud på bordet och somnar. När jag sedan igen vaknar då vaknar man av ett ryck för att ens bror kommer hem efter hans joggin tur, som han tar för att han är trött. HEhe. Sedan gör jag mig lite mat för att hålla mig vaken. Det funkade okej va fortfarande lite trött.
image description
Veckans grymmaste här

Mina fina lockar efter duschen.

Veckans blogg nedanför i ett inlägg.

 

Veckans grymmaste här.

 


Veckans Grymmaste blogg


Veckans Grymmaste







Snowwhite and the Huntsman, klassisk saga i ny mörkare tappning

Filmen har biopremiär den 8e juni. Skådespelare i filmen är Kristen Stewart, Chris Hemsworth, Charlize Theron. Kristen Stewart man har sett henne i Twilight filmerna där hon spelar Bella Swan.
Förhandsboka / köp biljett till Snowwhite and the Huntsman nu!

Mina sista tyska lektioner.

Ska segla som jag alltid gör på tisdagar. Ska berätta en kul grej, på tyskan så började vi med ett litet arbete speedating. Jag höll på att skratta ihjäl mig. Asså inte riktig speeddating. Utan bara hitta på en person och spela den. Fast idag skulle vi bara göra personen. Nästa vecka skulle vi spela upp den om man säger så. Men jag slipper för att min bror tar studenten nästa tisdag härligt eller. Annars skulle det vara så pinsamt.

image description
Me när jag seglar typ.

Jag idag

innan läran kommit.
Andra engelskan efter resultatet av engelska nationella.


image descriptionimage description

 


Godmorgon

Gick upp lite tidigare idag för att hinna blogga lite. Ha en skön tisdag och så får vi hoppas på lika bra väder som vi haft.
image description

Ego pic

 

 


Så fint väder det varit nu blir det kallare

Har varit ganska skönt idag. Det har varit varmt men inte för varmt. Men det ska bli kallare. Har i alla fall inte varit sugen på att blogga har varit lite kass uppdatering men men. Jag tror jag gjort det till en vana att inte skriva så mycket på måndagar. Konstigt.

Mitt trötta ansikte som används när jag inte orkar öppna munnen och prata.

God natt

Har inte gjort något speciellt idag. Bakade en äpple/hallon paj idag som typ redan är upp äten. Jag städade halva mitt rum för att jag hade en spindel på min dator. Då började jag skrika och ropade på min mamma. Min enda tanke stanna på datorn och va inte i närheten av min säng. För då skulle jag behöva leta igenom hela sängen och rummet. Jag var beredd på att göra det. Hade tänkt göra ett videoinlägg men mitt internet cpade sig lite. Det förklarar även min dåliga uppdatering idag.

Min Humor


Vi har vunnit

Vi vann 2012 Eurovison Song Contest. Vi vann. Ja ni vet redan mina reaktioner i röstningen. Kolla videon nedan. Det är så jag har betett mig hela kvällen. Vi vannn med 372 poäng. Med massor 12 or.

Det var bara Italien som inte gav Sverige några poäng.

Mina reaktioner

 


Tittar på ECS

Hejar ju såklart på Loreen. Men Danmark har ett bra bidrag enligt mig också. Irland men det är ju typ bara för att det är Jedward. Nu börjar hon.

Veckans grymmaste här.

Tittar på roddtävling

Tog cykeln bort till roddklubben och ska vara här i 1 timme. Titta på när min kusin spöar skiten ur andra. Hon har ju redan gjort det en gång idag.

Min fina kusin.


Metro Jobb

Bli en Göteborgare och börja jobba i Göteborg gå in på hemsidan. Eller om du redan är en göteborgare då hittar du ett nära dig. Det är lite blandat så hitta det som passar dig bäst.

Bubbleroom

klänningar på Bubbleroom.se

De säljer super snygga klänningar, några ser ni på bilden ovan. Ser dem inte härliga ut. Passar perfekt till sommaren. Mina Favoriter är de på kanterna.
Det finns massa fler klänningar man skrollar bara ner lite. Vid sidan kan du hitta andra saker. Ja ni ser så bra sidan är.

Dagens planer

Ska hjälpa till idag hemma städa, jag vet inte allt men det blir nog en del att göra.

Är det någon som ska titta på eurovison song contest idag. eller jag tror det var idag.

Bloggerfy. Man börjar komma upp i summor som är grymma. Typ 30 super grymt känner jag.

Bellbox.se - Hårvårdsprodukter

hårvårdsprodukter på Bellbox.se
En massa bra hårprodukter. Du köper bra schampo, balsam, inpackning med mer som grymma. Kika in.

Tittar på Revenge

Det är så grymt bra har bara två avsnitt kvar att se sedan är säsongen över. Har typ bara ätit och tittat på Revenge idag. Efter jag kom hem från skolan.

Revenge.

Godmorgon

Drar snart iväg till skolan. Kommer nog bli en bra dag. Mycket som ska bli klart enligt mig. Fast jag vet inte kommer nog inte bli klar med slöjdarbetet men kanske att en del i So blir klart.

Hemma igen

Ska duscha och sedan se på Loreens framträdande. Sedan blir det bums i säng. Har sovmorgon i morron i en timme. HehE

Veckans grymmaste Här.

Ska iväg snart

Ska segla hihi hoppas det går bra. Kommer typ dö av värmen men så länge det fläktar lite blir det nog ganska chill.

Jag för några år sedan när jag var med i kortegen.

Dagens låtar

Tror det var dem här min mamma bodde granne med innan dem var kända.

Veckans grymmaste här.

Veckans Grymmaste blogg

Ändrat och gjort den annorlunda. Så kommentera på  jag drar vinnare onsdag eller torsdag.

Vinnare av VECKANS GRYMMASTE











Har kommit hem tittat på Tv

Det var länge sedan jag tittade på Tv när jag kom hem efter skolan. Har alltid varit datorn. Måste typ blivit för varmt för att sätta sig vid datorn eller liknade. Tog lite ego pic nu som jag bjuder på.
Gud mitt hår är superlångt nu. HAha det är inte så jättelångt igentligen men för mig är det nog det längsta.

Lite svalare idag

Första tyska lektionen idag var att sudda i böckerna så det var chill. Sedan andra lektionen var typiska österrikiska rätter och jag fick en av de två jag inte visste vad dem heter. Men jag gissade på knödel men jag sa inget. Grundskolan börjar gå mot sitt slut.

Bjuder på sämsta bilden någonsin.


Idag

Har uppdaterat kasst men jag tycker det har varit så fint väder och varmt. Så jag bestämde mig för att vara ute och sola lite det var super skönt. Sedan var det iväg till träningen som va min svalkande tid på dagen. Men jag lovar det blir bättre uppdatering i morgon. Ska äta lite nu.

And Harry Styles.

Lovebasket

Titta in på mylovebasket och hitta grymma outfit och kläder. Har dock ingen egen sida men sida är grym.

 

Här hittar ni Mylovebasket.com


Hej har knappt haft tid att blogga

Har varit i skolan jättelänge idag började tidigt och slutade sent. När jag kom hem gick jag in på datorn men snabbt ut i solen som varade en kort stund. Men men. Sedan mest ointressanta någonsin lagade jag mat och åt. Chillade framför Tvn. Efter det fick jag hjälpa till att fixa med våran röda ribb.

Bild på den.
Efter det fick jag sörra (eller hur det stavas) min båt.
Tillslut fick jag tid över men då  började det åska och jag blev lite rädd. Bad min mamma dra ur sladden till TVn även om jag var närmast hahe.

Mylovebasket - Länkar

Här. Jeans .Du hittar jeans i många olika färger blå, mörkblå rosa, gula både långa som knäkorta. Mycket mer än bara Jeans kan du hitta.

4 lektioner kvar

Haha orkar inte. Matte, musik, teknik och hemkunskap. Det är inga direkt jobbiga ämnen men jag vill vara ute i solen och bli brun.


God natt

Ska upp tidigt i morron och ha skola och dagen är lång så jag kommer vara helt slut och trött när jag kommer hem. God natt så hörs vi mer i morgon.


Gammal bild från Mars typ skulle iväg och träffa seglar kompisar den dagen.

Swedish Cover Boys

Min humor. Kul att man går i samma klass som deras kompisar. Men det är ju en 1D sång.
Veckans blogg hittar ni Här

Seglat idag

Har seglat 4 gånger på 4 dagar. Får hoppas jag blivit lite bättre nu. Blev svet av alla slag man gjorde, skulle inte tagit på  mig alla kläder jag hade. Skulle skippat min fliströja.

Godmorgon

Varför heter min blogg SpyStina?

Jo för att jag gillade det såklart. Men jag heter egentligen Kajsa men jag hatar det namnet eller jag gillar det i alla fall inte. Tycker inte det passar på mig och det är typiskt svenskt. Så jag tog en del av mitt andra namn och satte ihop det med Spy. Mitt namn kan tolkas på två sätt beroende på språk. Jag uppfattar mitt blogg namn både som svenska spy och engelska spy. Men jag är inte spy på något sätt/språk.


Veckans blogg Här


Mer bilder från idag

Vår röda gummibåt som min pappa alltid sitter i när han tittar på mig och segling.


Bild på hamninloppet och Bella Gästis (världens bästa pizzor görs där) Stort plus till Hunnebo.


Gångbron jag går på när jag är ute och går.


Bild på båten som min bror fixar med.


Veckans grymmaste hittar ni här.


Jag idag på båttrippen

Veckans blogg hittar du här.

Vad vill ni läsa mer om

Tycker min blogg verkar skit tråkig så nu behöver jag tips har fått från min syster men behöver fler.


Tryck på bilden för att komma till veckans grymmaste blogg.

Har varit ute på havet

Har varit med min kusin och hans mamma och hennes man ute på en seglingstur med deras segelbåt. Har tagit lite bilder har varit en fin dag tills nu på eftermiddagen när det började regna lite.
Veckans grymmaste blogg hittar ni här.

Svar på Frågestund

Avslutad

Hur länge har du bloggat?

Sv: Jag började blogg i november 2009, men jag slutade blogga i 1,5 år. Sedan började jag igen för snart 1 år sedan att blogga på nattstad och hade ett uppehåll från oktober till december och började blogga igen i Januari och har bloggat sedan dess. Men började först i mars att blogga på Spystina igen.

 

Vad vill du bli när du bli stor?

Sv: Har verkligen ingen aning, men går det bra på bloggningen kanske jag vill bli bloggare men det är grymt svårt. Ne men jag tror typ att jag kommer bli seglare i världsklass. Eller så hamnar jag som min syster som guide. Jag har gymnasiet kvar att fundera ut vad jag verkligen vill göra med mitt liv.

 

Om du var en kille för en dag vad skulle du göra då?

Sv: Ehh vet inte, jo om jag hade magrutor skulle jag gå runt i bar överkropp på stranden. Jag skulle också gå klädd som killarna i One Direction.

 

Har du något favoritdjur?

Sv: Hund. Helt klart hund. Men jag är livrädd för stora hundar, en hund tog min macka när jag var ett år kanske det är anledningen till varför jag är rädd för hundar.

Vad har du för fritidsintressen?

Sv: Jo jag seglar, så jag tycker det är kul, men jag hatar att ta hand om båten och rigga upp den. Men det är kul när man är ute och seglar på vattnet.

 

Va tycker du om att blogga?

Sv: Jag vet inte riktigt har försökt komma på vad min blogg är för blogg men det går under kategorin Sport typ alltid. Men min blogg är helt random. Eller musik och olika texter typ.

 

 

Har du någon fobi, och i sådana fall vad?

Sv: Ja har en fobi och fobier men det är lite sjuka saker. Jag har haft fobi för mina egna fötter men jag har det typ inte längre. Men spindlar och ormar om det räknas. Jag gick nästan på en orm men min fot trampade bredvid den och jag kunde känna ett halvt år senare känslan av ormen vid min fot. Ryser än idag.

Varför började du blogga?

Sv: Jo min syster hade en blogg och sedan verkade det kul men som ni vet i ett svar tidigare tröttnade jag. Men nu tycker jag det är kul det tyckte jag inte då, var nog lite för ung enligt mig.

 

Dröm jobb?

Sv: Jo om man får drömma sig bort inte musiker för är både tondöv och taktlös. Men skulle kunna tänka mig chef eller liknade, miljonär äga ett 5 stjärnigt hotell kanske. Nä det är min syrras dröm (men det kommer aldrig hända).

 

Vem är din förebild?

Sv: Min syster hon har gjort så mycket och kämpat för allt, det finns säker fler men kommer inte på mer.

Vad är det bästa du vet?

Sv: Choklad, min dator och mat.

 

Vad har du för intressen?

Sv: Blogga, segla(inte rigga upp och lasta den). Spela spel på min mobil. Jo jag gillar också skolan, faktiskt men har börjat bli lite skoltrött nu men.

 

Hur lång är du?

Sv: 1.80 m. Är kortare än min mamma, pappa och bror. Så jag kommer från en lång familj.

Är du nöjd över ditt liv?

Sv: Eh jag tror det. Är i alla fall inte hemlös eller lever i något slumområde och så. Men jag blir lite irriterad när folk säger till mig vad jag ska göra, (menar inte tömma diskmaskinen eller laga mat).

 

Vad gör du?

Sv: Svarar på frågor bloggar alltså.

 

Favorit minne?

Sv: Vet inte har jätte många väljer två. Kommit fyra i ett race på NM och resorna till Kroatien, framför allt två av dem. Sommarsemester som jag rekommenderar RAB och ZADAR i Kroatien.

 

Hur många popcorn tror du att du får in i munnen på en gång?
Sv:
vet inte men 5-7 beroende på hur stora popcornen är.

Föredrar du ris eller nudlar?
Sv:
Nudlar tror jag.

Hur många gånger har du hoppat höjdhopp i ditt liv?
Sv:
Vet inte men det är bara i skolan jag hoppat.

Vilken är din favorit 1D-låt?

Sv: Wmby men jag gillar B-sides för att jag har inte sönder lyssnat dem. Moments är bra.

 

Vilka bloggar läsar du?
Sv: Keela, Kenza, blondinbella och syrrans. Men jag läser också några bloggar som följer min. Men det är ganska många så jag orkar inte lägga upp alla här.

Favorit frukt?

Sv: Äpple.


Om du var tvungen att välja att leva på kokta ägg eller stekta ägg i resten av ditt liv, vad skulle du välja?

Sv: Stekta ägg.



http://newpic.blogg.se/ http://celandine.blogg.se/ http://fotografnilsson.blogg.se/

http://geminaarts.blogg.se/ http://laakinoiise.blogg.se/ http://juliavirta.blogg.se/

http://limeee.blogg.se/ http://teresehh.blogg.se/ http://moaswanstrom.blogg.se/

http://oliviac.blogg.se/ http://yossan.blogg.se/ http://prinsessanjenniey.blogg.se/

http://eeemmylam.blogg.se/ http://isajohansson.blogg.se/

Tack till alla som kommenterat.


Monopol gör mig snart bankrutt

Snart åker jag ut om inte någon börjar besöka en av mina två gator som kommer bli väldigt värdefulla. Not.


Spelar monopol

Spelar med syrran och kusinen. Svarar på frågestunden lite senare ikväll. Ha det så bra så länge.


Något intresse med en

I så fall kör vi en nu så fråga på.
Veckans grymmaste här.

Texter


Veckans grymmaste
Veckans grymmaste här

God morgon

Vaknade för knappt en timme sedan. Men har precis blivit tillräkligt pigg för att blogga.

Men hoppas alla får en bra dag.
Veckans grymmaste.
Veckans grymmaste tryck här.

Lycka i olycka

Jag och min syster svor när vi gick ifrån tvn och var skit sura och skällde ut tjeckerna för att dem vann över svenskarna i hockey matchen. Samtidigt som man når ett mål. Har nämligen besöks rekord idag.

Bloggerfy

Nu kan man tjäna pengar på bloggen genom att skriva sponsrade inlägg från Bloggerfy, riktigt bra! Tycker dom är värda en liten "like" på Facebook, vad tycker ni?


Before I die

HAha jag vet inte ens vad det är men det ser fett coolt.
Veckans grymmaste
Veckans grymmaste här

Info/min dag

Har vaknat och haft fyllt upp. Har kollat kommentarer och varit ute i en timme och seglat härligt, bra att jag seglade nu tidigt för det ska blåsa mer nu på eftermiddagen.

Om det är någon som blir lite "åh hon tar den bloggen som är bäst" till veckans grymmaste, Men så är det inte jag sitter och skriver ner allas bloggar och adresserna och sedan ger jag er poäng för allt extra ni gör. Sedan väljer jag blandat och funderar hela tiden vilken blogg ska bli veckans grymmaste.
Bara så ni vet jag har stenkoll på de som säger att de följer mig på bloglovin även de som ska följa mig i bloglovinbyte. Det är bättre att vara ärlig än inte för jag väljer bort sådana som säger något som inte stämmer därför är siffran ni följer mig med väldigt viktig.

Och ni som jag vet följer mig ligger i kategorin följer mig på bloglovin. Så ni behöver inte komma ihåg nummer men ni andra nya behöver det för att dem ska räknas, för jag vill inte ha någon som fuskar.

Veckans grymmaste
Inga kommentarer i detta inlägg om att du vill vara med i veckans blogg hänvisas till länken ovan.

Veckans Grymmaste blogg

Skriv vilket nummer du blev om du följer mig på bloglovin

Andra kommentarer hänvisas till ett annat inlägg.

Veckans Grymmaste

Ska bara nämna att det är svårt att välja en blogg, så jag valde fem lyckliga vinnare.

Jenner


Super härligt

Veta att man är ledig ända till på måndag, ska njuta av min ledighet. Veckans grymmaste kommer senare.
Ha det så kul, så hörs vi.

För klassens " bästa skratt"

Vad händer jo jag börjar ju skratta för att det bara var en kvar. Alla fattade det direkt också.


Öppet hus

Väntar på att hela klassen ska komma och mina lärare kan gå igenom allt och sedan att den är kvällen går snabbt och jag kan gå hem och veta att jag är ledig ända tills på måndag.


En snabb fråga

Är det någon som är intresserad av en Frågestund??

Klantig som jag är

Hade full fokus på att jag hade nationella idag, så jag glömde nycklarna. Men nu har jag cyklat en bit så väntar jag på mamma här. Fick mig i alla fall lite extra träning.

Sämsta bakbroms ever.


Goddie natti

Nu ska jag sova så jag är pigg och glad för matte nationella. Sedan så har man ju en soft dag att man slutar och går till skolan på kvällen för öppet hus. Men bäst av allt är att man kan skratta och reta dem som missade engelska nationella. För dem har typ en timme längre skoldag om inte mer. HAHA.

Hej gör ett Bloglovin byte med alla som vill

Däremot sluta inte följa mig efter en dag, jag följer självklart tillbaka.
Klicka här och följ kommentera vilket nummer du blev så följer jag tillbaka.

3 egopic

Vilken gillar ni bäst. Den bild som får mest kommentarer blir alla länkade bara en röst/kommentar.

1.
2.
3.

Tryck på bilden


Så här gör du:
1. Du trycker på bilden söker på Jenny Thrumberg.
2. Du trycker sedan på Like.
3. Sedan kommenterar du Här och skriver att du gillat.

Tjena mors

Ska simma på idrotten. Eller snarare livrädda, är rädd sist klarade jag det typ inte.


Dagens blogg vinnare

En härlig blogg som gör en på bra humör. Fin och tjejen verkar as cool.

Få fler läsare

Klicka Här Så kommer du till bloggtrafik. En sida där du kan få fler läsare. Du trycker på surfa/samla poäng och för varje gång får du mer poäng som ger dig fler läsare. Låter inte det grymt. Klicka här, man kan värva läsare och få fler poäng.

Klicka på bilden, allt är gratis.

Solar benen

Har en as skön dag ute på vår fina uteplats. Ska sitta här och steka lite till.

 


Är det någon mer än jag som

Tycker att reklamen med stadiums bikinis eller något liknade gör att det ser ut som att man har en fräsh blogg, även modeblogg på något sätt. Skriv gärna inte i detta inlägget om det inte har med frågan att göra. Vill nämligen se hur många som läser ett nytt inlägg på min blogg.

God natt.

Finns det någon som vill ha en design?

Just asking, håller på med en nämligen.

Desperat 14 åring

Ta inte åt dig/er av rubriken. Men ser du ålderskillnaden. Det här är i alla fall den mest annorlunda kommentaren ever. För gudskull säger inget till någon. Tänk lite.

Håller på med en Design

Någon som är intresserad.
Det som enligt mig nu är klart är side, kanske ändrar lite färger. Men det kommer flera bilder när jag är klar om det är någon som är intresserad.

Veckans Blogg


Best Ever


Natti natti

Ska sova nu går upp tidigt imorgon och jobbar på bloggen. Nu har jag ändrat min design som jag tror är klar och som jag inte tänker ändra på. Det dröjer i alla fall kommentera vad ni tycker.

Om ni inte ser den nya tryck på F5.

Blev väldigt många videobloggar. Jag skrattade ihjäl mig åt min syrras utbrott.

Ska käka

Är i sommarhuset nu wihoo ska ge lite bilder kanske. Kul att jag kallar det för sommarhus och mina föräldrar för hem.

Har typ en vecka ledigt nu

Har helg sedan vanlig skoldag på måndag och på tisdag ska jag gå till skolan och ha nationella prov.
Ska sedan hem efter nationella göra något dagsverk tjäna in 100 kr.

Vill ni hjälpa till så titta på mina videobloggar. Det extra som jag tjänar in på videobloggarna lägger jag till på det jag ska lämna in. Jag skriver vart pengarna går till i ett inlägg senare idag.

Redovisningen i tisdags

Jag kom på att vi pratade om skog och dess problem. Men en i min grupp började prata om tänder och erosion på tänder. Jag fattade inte varför för han kom aldrig fram till något.


Dagens låt


New Header

Jag har gjort en ny header inte den bästa man kan hitta många fel men det är enligt mig bättre än innan. Så säg vad ni tycker om den. Tryck på F5 om ni inte kan se den.

Kommer kanske senare en bättre om det går att fixa

Veckans Blogg


Drar en varje Onsdag eller Torsdag

Sweet Dreams

Har gjort en ny header men ni får se den i morgon måste sova är skit trött. 
Old pic

Veckans grymmaste blogg HÄR

Länkbyte med Emma


Får den här frågan ibland

Varför heter min blogg SpyStina?

Jo för att jag gillade det såklart. Men jag heter egentligen Kajsa men jag hatar det namnet eller jag gillar det i alla fall inte. Tycker inte det passar på mig och det är typiskt svenskt. Så jag tog en del av mitt andra namn och satte ihop det med Spy. Mitt namn kan tolkas på två sätt beroende på språk. Jag uppfattar mitt blogg namn både som svenska spy och engelska spy. Men jag är inte spy på något sätt/språk.


Veckans blogg Här


Yes I Should

I´m studying you and four other guys.

Veckans blogg direktlänk HÄR

Jag sitter och gråter

Önskar jag var i Stockholm nu och att rykten om att One Direction är i Sverige är sant.

Va i Stockholm samtidigt som dem i oktober men nej jag varken såg eller träffade dem. Stod heller inte i kön till eventet för att jag var i Stockholm och seglade men jag kan ju säga att jag var mer koncentrerad på att One Direction var i Sverige än seglingen och pappa blev galen och orkade inte lyssna på mitt prat om 1D.

Veckans grymmaste blogg HÄR

Dagens låt


Home now

Härligt ska läsa lite buddismen utan någon anledning, jo i fall vi får ett o förberett prov eller bara ett prov så har jag gjort det.

Glöm inte Veckans blogg, ni kommenterar här

Godmorgon

Trött och påväg till skolan. Ser fram emot min korta dag. Vi höres senare.


Veckans Blogg


Drar en varje Onsdag eller Torsdag

God natt

Har ändrat i kommentars rutan och satt dit en bild, ska fortsätta ändra lite på bloggen.

Fråga, är det någon som vet hur man ändrar storleken på kommentars rutan?

Vad tycker ni jag ska ändra på i bloggen?

Ge förslag. Skulle uppskatta lite kritik. Något jag ska ändra på, ta bort lägga till, ha mer av. T.ex designen, färgerna. Ha mer bilder.
Inga andra kommentarer i detta inlägget.

Dagens låt 2

Ja ni fattar jag är ett fan.  Men jag har sönder lyssnat många av deras låtar och det är bara några som funkar att lyssna på nu. Detta är den sista i alla fall för er som inte är så stort fan.

Länkbyte med Sanna


Gårdagens vinnare i kommentarer


Dagens låt

Så udda och annorlunda för min musik stil men det är Mcfly. Douige sjunger grymt mycket och man gillar låten för att man vill höra hans röst.

Ska lyssna på musik i 1.5 timme

Kul ska lyssna på musik. Hanson musik.


Senare

Jag har inte tid att uppdatera förrän senare så gårdagens vinnare kommer upp senare idag.


Länkbyte med Lina

Jättefin blogg värd att kika er in på.

Dagens låt 2


Dagens låt


Börjar snart

Första ämnet idag är matte. Ska segla laser ikväll ska bli superkul.


Har sovmorgon

Jag slipper sista lektionen idag också som är Idrott min grymma engelska, Idrott lärare ska göra något annat idag som är viktigare. Jag har henne som lärare i Svenska, Klassråd EA. Men det var ointressant.

Kommenterat mest idag


Länkbyte med Rebecka

Kika in denna fina blogg. Hon gillar att dansa och vara med kompisar

Dagens låt 2


Ska titta på Titanic nu

I ett så kallat skolarbete. Vi får välja en film att skriva om, som en redovisning och jag gillar filmer och böcker med historia så jag valde den. Jag vill veta saker om hur det var för i tiden och sedan, tänk om jag levde då hur skulle jag reagerat. Hur skulle jag må. Sedan kan man ju jämföra och dra skillnader från för oh nu.


Det finns mer än vad man kan tro som är likt enligt mig, T.ex Förintelsen där man mass dödade människor och jämföra med alla krig, eller där vissa ska dö så går någon och sjuter ner dem. Sjukt att det ens finns.

Har fått samma fråga från olika

Varför heter min blogg SpyStina?

Jo för att jag gillade det såklart. Men jag heter egentligen Kajsa men jag hatar det namnet eller jag gillar det i alla fall inte. Tycker inte det passar på mig och det är typiskt svenskt. Så jag tog en del av mitt andra namn och satte ihop det med Spy. Mitt namn kan tolkas på två sätt beroende på språk. Jag uppfattar mitt blogg namn både som svenska spy och engelska spy. Men jag är inte spy på något sätt/språk.


(Jag blir irriterad när några från Tyskland stavade mitt namn Kasja visst det är två bokstäver som sitter fel men jag stör mig på det).




Redovisningen gick bra

Lite ironiskt men fortfarande sant. Fick med allt jag ville o så. Men de slutade lyssna efter halva och efter halva började jag skratta så in i hel... mycket tur att jag inte tappade bort mig. Sista sidan gick nog kanske bara på max 5 minuter.


Dagens låt


Några av mina sena presenter.

Fick av mina kusiner och morbror.

Ska sönder titta Svensson Svensson i sommar.


Idrott i skolan

Har idrott och sedan lunch och då måste jag till bibblan och skriva ut mitt hemkunskaps arbete annars får jag visa att jag gjort arbetet på min dator i stället.


Kommenterade mest igår


God natt

Nu ska jag sova så jag räknar i morgon vem som skrev mest kommentarer idag och den får en länkning i morgon bitte. Då tar jag bara och räknar kommentarerna för idag och inte för i morgon. Sov gott Sötisar.

Dagens låt 2


Pluggar

Jobbar med min hemkunskaps uppgift som ska vara klar till i morgon. Ska både ha en skriftlig och muntlig redovisning. Så jag måste fortsätta skriva så hon har något att läsa. Sedan vet jag inte om det jag skrivit är bra eller inte men det låter jag mamma läsa igenom. Muntliga kommer gå perfekt enligt mig, vi ska bara sitta i små grupper, det är det jag är bäst på.

Inne och snart på väg hem

Har gått riktigt bra på seglingen. Man får tacka för den perfekta vinden. Inte för mycket och inte för lite.


Dagens låt

Spice girls. Känner ni igen blondinen till höger??
Viktoria Beckham Innan Viktoria Adams tror jag

Sitter i bilen

Ska åka till GKSS nu. Blåser lite mindre idag än i går så det ska bra. Men jag kommer uppdatera dåligt, för att jag har inte med mig mobilen ut när jag seglar.


Godmorgon

Ha en super bra dag ska själv segla idag så gick upp för ett tag sedan nu är det dags att lämna datorn.

God natt

Ska gå och lägga mig nu ska upp tidigt imorgon för att segla. Så min uppdatering blir inte perfekt men jag kan lova er två Dagens låtar så som idag. Hade Gött så länge.
Fortsätt kommentera för att vinna länkningen i bloggen.
Slog även rekord i läsare på den här bloggen grymt. Men säger inte hur många.

Vinnaren med mest kommentarer


Tittar på hockey

Mina härliga kusiner och syskons sitter med mobilen eller IPad och spelar Rumble. Själv är min mobil ur laddad så jag använder min brors dator.


Kusinerna här

Maten var god fick mina sena presenter. Svensson Svensson filmen och en bok med frågor om vanlig fakta som Let´s Dance frågor. Allt möjligt verkar as grym. Men jag måste jobba lite med hemkunskapen och fråga lite frågor. Det gick super lätt när jag frågade morfar. Vi hörs senare.

Vad vill ni läsa om Kommentera

Vad vill ni veta, vill ni ha en frågestund eller liknade. Vad vill ni att jag ska skriva mer om. Kommentera

Jag är inte förvånad

Min morbror och kusiner har inte kommit än men det förvånar mig inte. De kan kan vara 2 timmar sena så. Ja de är ju inte ens en timme sena ännu. Men man borde tycka att man kan komma i tid till 18. Men nej. Vilade lite förut så skönt. Men när jag gick upp var det super kalt i huset så jag frös, då gick jag in på min brors rum och ställde mig i fönstret.

Glöm inte kommentera för att få dagens länk

Det var många kommentarer

Tack för alla fina kommentarer. Den som kommenterar mest får en länkning i bloggen.

2 Dagens låt

Lite dialoger från Titanic

Sitter ute vid seglingen

Är här ute igen svenkalt och blåser. Kollade klart.se innan jag åkte ut hit igen och kollade precis. Har ökat med en sekundmeter. Så nu står det samma som innan. När jag tittar ut över havet utanför hamnen blir jag väldigt lugn, vet redan då att jag tänker inte gå ut.


Dagens låt


Det var längesedan

Jag städat så mycket som jag städat idag. Det har varit konstant städning sedan jag kom hem igen strax efter 10. Man kan säga att jag städat badrummet halvt och att resten är till min mamma att städa. Flyttat undan alla skor. Men nu har jag bara mitt egna rum kvar. Och det gör en lite paff

Glömde i förra inlägget

Mina eller min ena kusin kommer hem till mig ikväll vet inte riktigt hur många som kommer de sa 4. Fast en av dem fyra kan vara deras söta hund. Vi hördes mer senare.


Uppe tidigt idag

Ska segla och sitter i bilen på väg ut mot GKSS. Vi får se hur mycket det blåser och se hur mycket jag klarar av. Men om det blåser 11 sekund meter ute vid vinga, då blåser det mycket för mig. Plus det är inte långt från vinga till där jag ska segla.


den som kommenterar mest får en länkning

Kommentera på bara i det här inlägget.

god natt

I morron får ni två Dagens låtar för att jag kommer inte ha tid att uppdatera. God natt alla. Glöm inte att besöka den den som kommenterat mest idag på min blogg. Neråt.

Ska segla i morgon

Men jag vet inte vad jag ska säga båten jag seglar är roligare än den jag seglar nu eller så är det bara så att jag verkligen hatar att segla och tycker att ena båten är roligare än den andra och sedan tröttnar jag på båda.

Från 2010


So

Pratade precis med so läraren. Vi ska enligt henne hinna jobba med buddismen, efterkrigstiden plus hinna redovisa vårt nuvarande arbete om problem i världen. Men vi får se blir hon sjuk igen så då får vi se hur det går.


Dagens låt

Så udda och annorlunda för min musik stil men det är Mcfly. Douige sjunger grymt mycket och man gillar låten för att man vill höra hans röst.

Dagens låt


Känner mig lugn framför datorn

På något sätt får jag lugn och ro när jag sitter framför datorn. Det är magi. Man mår så bra man känner ett lugn. Det är som när man sover. Man blir sig själv på något sätt.

Ibland tror jag att jag är en enstörning och att jag skulle passa bäst för mig själv i Narnia. Längtar till gymnasiet då jag kan skylla på att jag ska plugga och inte kommer ha tid till segling. Men nu börjar jag fundera hur mycket tid kommer mina föräldrar tvinga mig att segla. Men jag har redan börjat med min lista över ursäkter och sanningar. Vad jag ska göra för att slippa seglingen.

Har haft mina tre värsta timmar

Äntligen tre timmar dans är över.


3 timmar dans


God natt kära läsare

Ska sova nu upp tidigt imorgon för att nationella

Vill ha mat

Står i skuggan och väntar på en hamburgare utan bröd. Kan nämligen inte äta bröd för att jag är glutenintollerant.


RSS 2.0