God natt läsare

Ska upp tidigt imorron för att jag ska nämligen i väg och segla. Ändrade planer helt enkelt. Sov gott så får jag försöka uppdatera så bra jag kan.

Inför Eurovision

Va Jedward de var ju klart bäst. Vinner dem blir ju tävlingen klassad som cool fin och grym. Men jag är inget jätte stort fan men bara 2 och 3, VVAA Låten var bättre än så. Den var inte lika bra som förra fine men den var värd en 4 minst. Nu är jag nog lite efter med att klaga men jag blev chockad.

Kortfattat om helgen


Sofia Mattsson, Carolinn

De sista bloggarna som ska få sig sin länkning. Nu undrar ni varför kommer de här två bloggarna är samtidigt, jo för att jag valde ut dem själv. För att den översta är min syrras blogg och den undre är hennes bästis. Båda dem här gjorde så att jag själv ville börja blogga.

Spice Girls


God morning

Uppe och vaken är jag nu ska hitta på något roligt att göra idag.

God natt

Bloggar mer imorgon. Har hela dagen att blogga. Så härligt när ens skola ger en ledig dag så här.

Ska berätta en rolig sak

Där jag var och seglade i helgen fans det en tågräls bredvid. På lördagen kom det ett tåg med gul början och slut. Hade bruna tågvagnar och en röd tågvagn i mellan. Nu är frågan hur kan jag komma ihåg det här, jo det här tåget åkte fram och tillbaka hela dagen och man lärde sig tågets vagnar. Rött gult. Men ni ser.

Här får ni några bilder.

Hela dagen, kanske att det även kom på söndagen en gång.


Sallad

Jag har ett problem jag kan inte äta sallad. Jag provar att äta det med dressing och typ spyr, sedan tar jag lite utav min syrras starka sås. Då går det okej men då bränns det i hela munnen och jag klagar. Jag kan inte äta sallad utan att klaga på att det smakar skit.

Home Along

Jag väntar på syrran tror även brorsan är med. De ska köpa mat till mig på Mc Donalds.

Bloggar mer i morgon

Nu har jag kommit ikapp med alla länkningar, ska se ett avsnitt Revenge med morsan nu

Moa Ryman

Personligen tycker jag att den här bloggen är grym. Men jag vet inte om hon blir så glad över länkningen på senaste Svenska lektionen stängde hon ner hela datorn när jag hade framme bloggen.

Vad fan sk jag heta


Segling nu

Uppskjutet eller hur det stavas.

Inlägget blev lite fail.


Sitter på restaurang

Gud vad jag längtar efter min plankstek med en oxfilé. Gott i gott, gott. Däremot syndar jag med en cola.


Har religion nu

Skulle egentligen ha redovisning på so idag men läraren är som vanligt inte här,är la sjuk eller något. Så nu ska vi läsa om buddismen, kul.

Sedan kom våran klassföreståndare in under tiden jag skriver här, så mitt i allt stannar jag upp skrivandet och lyssnar. Hon såg inte att jag höll på med mobilen, kul.


Min dag har varit super

Jag har en kort dag i skolan och så. Så man kommer hem tidigt. Sedan åkte jag iväg och seglade på kvällen. Först innan jag vart ute på vattnet var jag lite rädd, typ sa att det blåser för mycket men jag klarade mig ganska bra en annan kapsejsade, (välte båten upp och ner). Men jag seglade den roligaste båten någonsin. Haha jag har seglat en båt som heter E-jolle, men idag seglade jag Laser Radial så mycket roligare. Det gick ganska bra för mig också.

Mindre roligt är att min pappa har alltid något att klaga på.

Ska iväg och segla

Ska äta lite först sedan åker jag iväg och seglar, det var längesen nu ne men förr förra veckan eller så.

Dagens outfit

Blev fel bild på förra men det är ju nästan samma.


vilken header ska jag ha?

Dem är väldigt lika men vilken ska jag välja, på den undre har jag tagit bort halva för att det inte var något speciellt med det, men den övre tycker jag är cool. Besluts ångest

Bara för min lilla kommentar i förra inlägget

Bara för att visa min sjuka humor och säga dem är korta. Som sagt de är korta och måste stå på tå. Det blev jobbigt för mig, är 1.80 men är ändå näst kortast i min familj.

Om jag fick välja

Skulle jag få välja vad man skulle läsa i skolan skulle hälften vara So och av det hälften Historia och 40% vara Samhällskunskap. 9% skulle vara Religion och 1% geografi. Då säger jag inte att jag inte gillar geografi för jag typ älskar det, men jag älskar Historia. Geografi är på många sätt både lätt och svårt. Det är superkul och  att läsa om länder och kartor är min absoluta favorit del. Men allt i Historia är kul i Geografi är det bara några få saker som är kul sedan finns det inte så mycket mer.

Den andra hälften skulle det vara bild,(har MVG i det ska inte skryta men en förklaring till varför). Matematik, Engelska för att det är bra att kunna. Sedan får fysik vara med på mitt schema för att det innehåller lite Historia.

Studiedag

Det är vad jag har haft idag, så gött verkligen har pluggat till mitt prov som är i morgon. Det är också grymt skönt att det var på en måndag längsta dagen i skolan och ingen So. Haha jag är en So nörd, har nu i nian typ läst klart alla kapitel i 8:ans historia bok. Fast några har jag läst sida upp och ner, några har jag bara läst genom ett viss arbete och så.

Vote for 1D

http://www.teen.com/2012/04/19/celebrities/most-popular-teen-celebrity-one-direction-justin-bieber/

Veckans blogg

Dras en varje måndag eller Söndag.

God natt

Sov gott kära läsare.

Ny inköp idag

Köpt på Gina tricot. Även ett par vita jeans.

 


Jeffrey Campbell

1.
2.
3.
4.
Sedan igentligen min favorit efter idag. Blev kär i dem genast.

Min dag

Jo börjar med att man går upp supertidigt och känner att man inte mår bra. Vet inte om jag ska segla i morgon heller. För när jag är sjuk måste jag vila för att bli frisk och om jag gör något ansträngande blir jag bara sämre och har inte blivit så mycket bättre under dagen heller.

Jag önskar att jag en dag har...

100 besökare på bloggen. (sedan blir ju målet högre).

Ett par Jeffrey Campbell skor. (antingen svart med nitar eller vita/beigeiga).

Japp det var två saker det.

Är det här tå flörtande

Så sött en ny riktigt stor bromance Niam. Larry Stylingson känner alla Directioners till och kanske även fler där ute. Men det här är ju så sött.


Jag har kommit på något helt galet

Jag berättar senare. Men tips och ledtrådar, är att läsa min blogg allt även mina kommentarer (de är inte så många). Ungefär om en till två veckor berättar jag och så får ni säga vad ni tycker om min galna ide. Gör den med en annan blogg säger inte vilken.

Ni kanske ser att min design ändras

Nu är den i alla fall rosa och inte grön bakgrund.

Två lektioner kvar och mår skit

Ska ha svenska nu och vill bara hem och sova. Har haft mitt religionsprov, gick helt okej får hoppas att det är tillräckligt bra för MVG. Med tanke på att jag vill gå på en skola med kristen profil och extra religion.


Veckans Blogg

För att vara med räcker det med att kommentera i detta inlägget med din blogg adress. Får jag ingen som vill vara med väljer jag ut en blogg som jag gillar.

Om det blir många kommentarer följ mig via bloglovin eller blogkeen, för att ha lättare chans att vinna.(Men då måste du meddela att du följer mig.)Hoppas någon gillar iden gör den som ett litet test.

Japp då är det Fredag

Japp fredag idag och sista skoldagen innan helgen. I Helgen ska jag däremot segla och ja, vet inte om jag är så supertaggad men det är bara att packa seglarkläderna idag när jag kommit hem och chilla. Vi hörs när jag kommit hem.

God natt

Nu är jag supertrött och ska sova härligt. Har ett religionsprov imorgon sitter med tät näsa och lock i öronen, det kliar i mitt ena öra och jag vet inte vad jag ska gör börjar snart dampa.

Bilder från igår

Gud vad söta koalan är jag vill också bära en koala.
Tyvärr hittade jag inte någon bild på Niall så ni får den här istället.

Idrott nu

Härligt sista lektionen. Sedan är det hem att plugga, om man vill hålla sin plats På L.M.


Nu sitter jag i skolan

Ska ha ett läxförhör om rörelse. Kan nog det hiffsat bra vet bara inte riktigt vad det är. Ska läsa på lite nu.


Hade två katter utanför fönstret

Först var jag vad är det som fladdrar utaför mitt fönster, sedan nej det är något annat så reser jag mig upp och går och tittar i fönstret. Så ser jag två lurviga små katter och en drar men jag tror inte den märkte mig. Den andra tittade på mig samtidigt som jag gjorde konstiga miner och ljud. Sen gick den också.

Skriver ett nytt kapitel

Ska skriva ett långt kapitel idag. Man får ju hoppas att det blir bra.


Färdigstädat

Nej det är det inte min mamma skulle i alla fall bli galen om jag skulle säga det. Får fortsätta städa nu. Ledsen för min dåliga uppdatering. Kan ej ladda upp bild på det men vem bryr sig, är inget intressant.


Min lunch

Ser ut som spya och smakar skit. Får en bild senare kan ej ladda upp.


L.M

Jag har kommit in preliminärt på L.M. Så coolt men det känns som att jag har några utav de sista platserna.


Softar i köket

Sitter och chillar. Snackar med familjen och funderar på när jag ska gå och lägga mig. Är i alla fall supertrött.


Har vaknat nu.

Nu är man vaken och är superpigg. Nej jag är så trött att jag vart nära på att somna om jag inte tagit upp mobilen. Vi hörs.


Hallo

Jag har inte orkat skriva idag har inte haft något speciellt att skriva om. Har varit på mitt seglar läger,som är i fyra dagar. Hihi. Synd ni som inte har påsklov.

Hej är det någon som följer min blogg som inte har påsklov den här veckan?

Ta inte illa upp

Men jag gillar att vara för mig själv framför datorn, det var inte ironiskt eller sarkastiskt vad man nu ska säga, det var bara helt jag som pratar.

Haft en grym födelsedag

Har varit lika osocial som vanligt suttit med min datorn och nördat Pretty Little Liars. Sedan har man haft den timme när man är lite social också och fixade med e-jollen.

Åker hem nu

Har varit hela helgen i mitt sommarhus. Fyller 16 år idag hade hoppas att dagen skulle vara bättre.


16 år IDAG

Fyller år idag och får sin pappas gamla iphone. Wehooo.

 

 


Snart är det bara 30 minuter kvar

Jag håller räkningen på tiden. Men nu orkar jag inte vara vaken så mycket längre. Ska se lite på Pretty Little Liars. Sov gott så länge så hörs vi imorgon på min födelsedag.

Två timmar kvar som 15

Wihooo, snart fyller man 16. Tänk ändå vad gammal man blir, det är okej men när man fyller 17 då kommer jag känna mig gammal om jag inte hinner vänja mig.

My day boring as always

Har inte gjort något speciellt idag, har i alla fall inte ätit massa onyttig mat idag som jag gjort tidigare. Ska kanske ta mig ett litet kort träningspass nu. Typ lite sit ups. Bättre än inget.

Ska titta på ICarly

Jag har aldrig tittat på ICarly i hela mitt liv och tänkte varför inte titta idag. Jo så nu ska jag titta på ICarly det avsnittet som One Direction är med i och jag har inte kommit långt men tycker inte det verkar vara så bra. Man får la hoppas att när One Direction kommer in att det blir bättre, får hoppas det laddat klart snart så jag kan titta.

God natt

Har tittat på Pretty Little Liars, ah vad bra det är men blir ibland rädd serien är läskig. Har haft en grym dag men ska sova nu så god natt.

Min kusins barn fyller år idag

Jag vet tyvärr inte hur många år hon fyller. Men skulle gissa på två år. Coolt att hon heter Estelle precis som prinsessan.

Jag kommer ihåg det för det är två dagar innan jag fyller år.

Påsk

wihoooo. Japp det är påsk men det var det typ redan igår, långfredagen. Ja vad har jag gjort idag?
Jag har vaknat ätit frukost, varit inne på datorn och kollat på bloggar och lyssnat på musik. Jag har varit ute och hjäpt min pappa hela familjen att bära bort kartonger till brasan som ska brinna ute på St. Göransö. JAg har aldrig direkt varit där ute på kvällen för att jag är rädd för raketer. Men jag har alltid tittat från våran balkong. Bilden nedan är det ön till vänster.

God natt

Får hoppas att det inte kommer någon på besök i natt igen, men jag tror faktiskt dörren är låst nu. Men jag trodde inte först på min mamma och morfar när de berättade att de var (två eller tre) som kom in och letade efter vår granne som bor en våning under. 
Bild från förra sommaren.

Har redan syndat med maten

Åt över 1000 kalorier på Mc Donalds, och nu sitter jag och smaskar i mig massa dumle, fy vad dum jag är. Kommer fan väga 80 kilo om jag fortsätter. Ne men ni fattar men jag älskar choklad.

Nu kom jag på en sak

Mitt förra inlägg var sjukt konstigt, jag började med en rubrik och slutade med hur mycket jag klagade på att segla.

Jag borde plugga

Det är något med lov, att man borde plugga men man är inte på det humöret och har ingen ork, egentligen vill jag plugga men har ingen ork, när det är lov blir man som en softpotatis som drömmer om ett perfekt liv, man vill se perfekt ut inför sommaren, man vill bara göra det man själv vill och gillar.

Själv seglar jag det är kul men jag hatar att det tar så grymt mycket av min tid och att man ska hålla reda på alla saker komma itid till alla träningar och tävlingar. Skulle jag få bestämma skulle jag inte segla men inte för att det är tråkigt det är mer det att jag orkar inte tänka på allt. Om min pappa skulle ta hand om allt som han brukade innan han opererade ryggen skulle jag kanske bli mer peppad.

What are words


Hittade bilden på Weheartit

Kan ju i allafall säga att jag är en av dem.

Moffis is home

Morfar in the house. Så roligt att ha honom hemma har inte träffat honom på 2 månader. Super duper att han är hemma från Spanien.

(Min faster, kusinbarn, JAG och min morfar. en Jul för länge sedan)

Jösses vad blond man är.

Har de dålig hållning eller?


I so agree but there something more. Deras hållning eller var de bara så grymt uttråkade. Eller sitter alla så. Bakåt med axlarna. Tycker bara själv bilden är så grymt skön.

Bilder från Weheartit.

Min månad


Nu är våren här och det är snart min födelsedag, sjukt att man känner 3 andra som fyller år samma datum som jag.


Är det första April idag?

Nej det är det inte, det är bara någon som hittat på det. Det är 1/4 men det är inte första April. Är i alla fall 20 dagar kvar till min födelsedag när fyller jag år. Nej det är 20 dagar kvar tills den dagen min farmor föddes, tyvärr dog hon förra sommaren.

Det är meningen att ni inte ska fatta något av vad jag skrev, Är i alla fall inte första April idag.

Skämta Aprilo.

RSS 2.0