Veckans blogg + Ny omgång

 

Visste ni

10 inch = 25.4 cm
9 inch = 22.86 cm
8 inch = 20.32 cm
7 inch = 17.78 cm
 
Lite annorlunda fakta

Har ingen fantasii

Jag vet inte vad jag ska skriva, jag tänkte att jag skulle börja med någon veckans utmaning, som skulle vara realistisk. Istället säger jag några få ord som beskriver dagen, jobbat, ätit två glassar, (glassar, inte bra) och vädret har varit piss. 

Vädret var liksom inte som igår när det var strålande solsken.
Just det! Jag är som min syster och gillar Tv serier så nu är jag på säsong 7 av Desperate Housewives som jag började se på förra sommaren men slutade när jag var på säsong 6. Vet inte varför men det var kanske någon annan Tv serie, kanske One Tree Hill.
 
 
 

Snälla gå in och rösta på min kompis

Här har ni adressen vigoo.blogg.se . Rösta på bild nummer 5 och Ina. Hon vill verkligen vinna, men hon är nu i Estland och seglar NM, och jag vet hur kul man kan ha, hur trött man kan bli och hur lite tid man har kvar till bloggen. Snälla rösta, det skulle betyda mycket för henne.
 

26 Juli

Idag har min bror fyllt år, så på eftermiddagen kom några släktingar hit och grattade honom, åt mat, haha jag blev så proppmätt så jag mådde skit. På dagen var jag ute på havet och solade, hjälpte till lite att fisk. Fast det var bara då min pappa behövde ta hand om den sprattlande fisken som gjorde min pappa och morfar blött, men det blev värre när ytterliggare en fisk skulle sprattla så deras ryggar blev röda av blod. Varje gång jag såg en fisk skrek jag till värsta tjej skriken. 
Jag och min syster som ser lite halvkorkade ut. Ja nu har jag fått min Revenge, min syster hade en bra bild på henne och jag såg sjuk ut på den bilden så här får jag se okej ut och hon lite sjuk.

Sweet Dreams

Min brors födelsedag

Har redan grattat honom lite på morgonen, men när han fått sina böcker som han ville ha var det inte så kul längre, han började läsa direkt. Men jag gick knappt in, jag kastade lite lätt ena boken till honom sen gick jag därifrån. 

Nu sitter jag i alla fall på ena balkongen och solar.

25 Juli

Idag har jag seglat i två timmar. Det gick ganska bra. Det var lite små kul när en liten träbåt har lite annorlunda resenärer med sig, som två getter. Det såg så kul ut, dom här getterna trängdes och gick några småsteg. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle få träffa på getter idag när jag var ute och seglade, det blev en liten överaskning. Sedan så har min dag varit rätt så händelse lös, jobbade några timmar nu på kvällen.
 
Jag har lite dålig uppdatering och det är bara nu på kvällen som jag kan uppdatera, så även om det är tråkigt att läsa vad jag gjort på dagarna och inte veta direkt, så kan jag inte göra något åt det. Försöker uppdatera så gott jag kan.
Det har i alla fall varit fint väder idag, stort plus.

24 Juli

Idag var det min första namnsdag detta året. Alla mina namnsdagar är på andra halvåret. Min andra namnsdag är den 2 Augusti. 

Ganska händelse lös dag. Jag har bara hunnit äta frukost sedan jobbade jag från 12 till 18 med en liten lunch paus. Men en annorlunda sak idag, i affären kommer en in och handlar och hon heter Anna Kajsa, och jag bara jag heter likadant fast med Kristina också. Jag tror det var första gången jag träffade någon som heter som jag. 
 
Fast jag bara tilltalas med Kajsa.

God natt

Visste ni

En flagga räcker inte för att minnas de som dog i skottlosningen för ett år sedan. 

Veckans blogg + Ny omgång


Min humor på hög nivå

 Jag vet inte om jag skrattat så jag börjat gråta innan, jag kunde knappt andas eller se.
 

Denna video är värd att se man kan skratta länge

 11 minuter av kul och skratt. Jag rekommenderar slutet.

1 Månad kvar


William Carl Axel

Döps i min fasters trädgård. Börjar med att han grinar sedan börjar Linnea min andra kusins barn att grina, men dem slutar och Linnea somnade. Var god mat och man blev mätt.

Människorna på bilden. Willams faster, bakom kusin (Erik), bredvid Linnea, min kusin (Hanna) Bär på William, Peter Williams pappa och min kusins sambo, Prästen.

Lite små kul min pappa har solglasögon och så har han kvar bandet så att han inte ska tappa solglasögonen i vattnet. Tyvärr skulle han inte kunna tappa dem i vattnet idag men han tar ändå inte av bandet.


Denna fina dag

Ska upp till Grebbestad, på dop. Min kusins barn ska bli döpt, har träffat honom en gång på min brors student.

Sämst bild men det va inte lätt att ta en bra bild när det hoppade till lite i några gropar ute på landsvägen.


Fullt upp idag

Började med att hjälpa min syster att öppna men fastnade lite för att hon fick många kunder på samma gång, sedan har jag jobbat från halv 4 idag. Efter det var jag trött och tittade på 90210. Har mindre än en säsong kvar nu. Alla pauser där i mellan har jag tittat på 90210. 

Smögen idag

Har varit på Smögen bryggan idag. Har köpt mig en ny bikini. Sedan har vi åkt ut till Hållö fyren och tittat på den lite. Tog några bilder ska se om jag kan lägga ut dem senare. Har varit jättefint väder. Strålande solsken och lite vind som svalkat.

Powerwalk

Sjuka bilder på mig.
Ska ut och jogga och gå. Härligt måste verkligen börja träna mer. Jag har börjat lite smått nu i sommar men det behövs mer så måste sätta upp högre mål. Jag blir så sjukt glad när jag tränat lite, som att gå snabbt, det slår allt.

DAGENS CITAT "In Silence Around You"

 

EgopicsI love my background with Chardonnay.
Vilka bilder ska jag ha i min nya header?

Kan inte klaga på partyt på kajen

Idag är första dagen på seglarveckan, som börjar här i Hunnebo, någon dag är dem i Smögen, Kungshamn, Fjällbacka jag vet inte riktigt när och vilka dagar, jag vet bara att måndagar då är det i Hunnebostrand. Det är inte så jättemånga båtar men jag sover med fönstret stängt, och ja det låter som att någon spelar högmusik en våning under eller liknande.
Jag ser att bilderna blev suddiga, men det är en bit bort som dunka dunkat är. (Sedan ska bilderna vara tvärtom det vet jag min kamera är inställd fel eller så går det inte att ändra).
God natt, Sweet Dreams.

Veckans blogg + Ny omgång

Två vinnare av Veckans blogg 
 
 

14 Juli Sotekanalens dag

På kvällen när jag stod i affären och jobbade, tvättade golvet. Så känner jag igen två från min skola/förra skola. Det första jag tänker på är, förr förra sommaren, så var en av deras klasskompisar där och jag kommer ihåg meningen han sa, "hon går i min tyskaklass". Jag bara va fan. Haha precis samma person som jag behövde sitta bredvid halva nian. Han var lite halvt galen. Fast jag brydde mig inte så mycket för jag satt precis framför min kompis. Det var ändå lite smått roligt. Bara så ni vet jag gick inte fram och sa hej för jag känner dom inte.
Bilder i svartvitt, behövde prova den effekten också.

Seglat idag

Ja som rubriken säger så har jag seglat lite idag. Sedan är jag grymt stolt över mig själv har inte ätit glass på två dagar och funderar på att skippa äta glass i morgon också. Vi får se hur det går. Jag trodde först att jag var beroende av glassen men jag börjar fundera på om det är toppingen som lockar mig att äta, för den äter jag. Jag är inte hundra procent nyttig men lite får man ju unna sig.

Krig eller raketer

Jag ska sova och det enda jag hör är bumb bumb. Och jag tänker när ska det sluta för ja är trött och vill sova. Sedan ett annat problem är att man sover med öppet fönster och det är som att bo nere vid gatan. Så det är varför det tar någon timme eller så att somna.

Jobbat sedan 10 idag

Började tidigt och det var ganska lugnt och sedan började det regna lite och det kom fler och fler och alla ville ha våfflor. Min mamma började bära in allt som inte tål vatten och jag stod där inne och bara väntade på min syster. När hon kom blev kön lite kortare helatiden. Men det var riktigt stressigt ett tag.
Ska kanske jobba lite ikväll också.

Ska jobba nu

Ska snart gå ner och jobba i min syster affär och tjäna lite extra. Hade hoppats att min bror kunde jobbat men han ville inte. Men i morgon är jag super taggad. Få bara hoppas att vädret blir grymt och vi säljer massor. I morgon är det något som kallas för sotekanalens dag och då finns det inga bilar på gatorna och det strömmar med människor och det kan lätt bli stressigt.

Dagens citat

 

Frölunda Indians 00/01


Dagens citat


Det här skrev jag på min novellblogg vad tycker ni?

Prolog
 
Hon var borta, någon annan bestämde hennes öde. Hon kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta. Will never forget, Hennes leende, hennes ögon och hur hon rodnar så sött. Jag kommer aldrig glömma henne. Vi som ville bli gamla tillsammans, leva hela våra liv tillsammans. Inte en liten olycka skulle hindra oss. Hon var mitt allt, men varför, varför skulle det hända mig. Jag älskade verkligen henne.

Kapitel 1

Varför skulle hon bli offret. Varför skulle hon flyga till New York. Varför skulle hennes flyg krascha, varför skulle hon dö. Hon var påväg att få uppfylla hennes drömmar som modell. Men livet tog en annan vändning. Jag förlorade min närmaste, hon dog. Alla sa till mig att gå vidare med mitt liv, men jag kunde inte. 

Det hade gått 5 månader. Hennes begravning hade varit för 3 månader sen och jag hade ännu inte förlåtit mig själv för att låta henne åka. Det enda som är värt kvar som minne av henne är min prinsessa. Hon är 4 år och hon har ännu inte förstått vad som hänt. Zoey hon kommer aldrig mer få träffa hennes mamma igen.
 
Kapitel 2


2 månader senare. Jag tog tag i mitt liv, jag gjorde det för Zoey. Hon skulle inte behövas såras. Den dagen jag behöver säga att hennes mamma aldrig kommer komma tillbaka och hon kommer bli helt förstörd. Jag vill inte att den dagens någonsin skulle komma. Men jag visste den dagen kommer. Jag vill inte såra Zoey.
 
Zoeys mamma var en pärla. Efter att Zoey fötts strålade hon av glädje. Alla runt omkring blev glada och på bra humör. Mary hon kunde få även de mest nerbryta och ledsna att få ett leende på läpparna.
 
Det sista jag sa till henne innan hon åkte var "Hej då".
She will always be in my heart. Forever.

Kika er in Sofias Serieblogg

Va med och hjälp min syster att bli den största seriebloggen i Sverige. Kika er in och läs, det finns en massa bra att läsa. Allt från hennes tankar och åsikter om ett avsnitt eller bara helt enkelt en grymt tips, som en bra serie eller film. Perfekt då du inte vet vad su ska göra en regnig dag.

Jobbat

Har jobbat idag och sedan var jag så trött så jag tittade på 90210 så bra men så dåligt på samma gång. Ska sova nu och ledsen för den dåliga uppdateringen idag.

God natt


Dagens citat


Ser på 90210

Jag älskar denna effekt. Såg på The secret life of the American teenager imorse. Tack att det blev ett avsnitt som inte gjorde en beroende.

Det här skrev en läsare

Hej så söt du är! Jag älskar verkligen din blogg, och tror att du kan bli en bra bloggare och få MÅNGA MÅNGA läsare. Jag läser din blogg lite då och då. Men har aldrig riktigt kommenterat för jag skulle vänta med det. Nu skriver jag den här kommentaren med handen på hjärtat och jag tycker din blogg är helt fantastisk. Därför länkar jag din blogg... <3<3<3<3
 

Jag kunde först inte ta in det men jag blev jätteglad. Jag blev förvånad trodde inte det var någon som verkligen följde min blogg och tycker den är bra. Men tack. Här är en länkning till bloggen.minniemoas.blogg.se

Hihi är hyper

Jag kan inte vänta tills imorgon. The secret life of the American Teenager ja ett nytt avsnitt kommer då. Ska sova så jag kan gå upp titdigt och titta. Can´t wait. I´m desperate. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag är beroende av serien och det avsnittet. Jag har även tänkt varför slutade jag inte på förra avsnittet för det skulle funkat bättre.

Back on track

Provade en av mina nya effekter, när jag skulle ta en bild. Blev ganska bra. Har aldrig redigerat någon utav mina bilder, men dem blir däremot bara okej.

Veckans grymmaste blogg


Veckans planer

Ska jobba som förra veckan. Från 11 till 17 i min systers glasskiosk, sedan blir jag ledig. Eller jag lär få jobba för min syster när hon inte orkar eller liknande. Men nästa vecka blir min syster ledig och kan ta de mesta timmarna i affären. Vi har även en inredningsbod där vi säljer massa prylar. Kuddar, gardiner, porslin och glas. Här kan ni läsa senaste update för bodarna.
Bild från gårdagen. Som sagt jag vet att bilderna är tagna tvärtom men oteknisk som jag är vet jag inte hur man får över bilderna från min mobil till min dator eller så är jag så lat att jag inte orkar prova min syrras råd.

Hart of Dixie Done

Har sett alla avsnitt av denna grymma serie, det tog några avsnitt att komma in i den men den blev grym tillslut. Nu ser jag istället på 90210, den nya.

Sol, moln och kall vind

Sitter ute på min balkong med solen i ögonen och lite små kall vind. Ska snart åka och slänga skräp med min pappa för att han ber mig. Han kunde i alla fall tänka sig att vänta en halvtimme för att jag skulle kunna blogga.

Igår tog jag mig en powerrun/powerwalk

Första halvan sprang jag (joggade i uppförsbackarna). Jag är inte tillräkligt vältränad för att springa så mycket. Andra halvan gick jag med Ipoden i handen och gick fort, så härligt. Sedan så vägde jag mindre efteråt än vad jag vägde på morgonen. Så jag fick ta mig en glass precis som jag lovat mig själv om jag vägde ungefär 0.7 kilo (under 74 kg) mindre än innan. vägde nämligen 75. Har gått upp 3 kilo underbara 2 veckor hehe. Inte bra. Det är samma för idag väger jag under 73 kilo får jag ta mig en glasskula. Men jag vägde ju inte under 74 kg efter middagen och glassen. Men who cares, jag vägde mindre när jag vaknade.

Ändrat min HEADER

Ändrat om designen lite, bredare och tagit bort det blåa. Blev faktiskt väldigt nöjd. Det var inte så jättesvårt och tog inte alls lång tid. Har ju lärt mig några kodmallar nu.

Tittar på film

Först tänkte jag se Dear John men jag ändrade mig och började titta på The vow, för den har jag bara sett en gång och Dear John har jag sett mer än tre gånger tror jag. I alla fall början.

Tittat på idag

Har blandat lite och tittade först lite på Hart of Dixie sedan blev jag på annat humör och tittade på de nya 90210. Så ja nu är jag supertrött gick upp jättetidigt för att hinna med lite jogging innan jobbet. Halv sov en stund i 15 minuter förut vid 8 va så trött att jag inte ens orkade pausa 90210.
 

Jaja god natt alla.

Dagens citat


Tränat

Gick upp tidigt så jag skulle hinna träna lite idag. Så har varit ute och joggat lite. Men nu ska jag jag göra mig i ordning för jobbet.
Gammal bild
 
 
 
 

Forever along

Alla förutom jag och min bror i min familj är på besök hos min kusin som fyller 20 år idag. Alla skrattar åt att de sett en bild med ett cigarett packet bredvid min brors fötter, så de försöker komma på vems cigaretterna är. Men dem tror det är min brors kompis. Ska sova snart och drömma mig bort i en fantasi värld, hehe där jag inte känner mig så ensam.

Jobbat hela dagen

Har jobbat och nu är jag super trött och vill bara sova. Ser på en nu serie Hart of Dixie, med Rachel Bilson från OC.

Lyssnar på gamla favorit låtar

Alexander Schöld med Drömmen. Eller Jimmy Jansson Flickan från det blå. Anders Johansson Without you. 
Men nu ska jag sova är skit trött.

2 Juli

Vaknade klockan 7 och bara skit det låter som att det är någon i huset. Men jag tänkte samtidigt mitt fönster är öppet och det är säker bara någon utanför, "brukar låta utifrån som att det är någon inomhus". Jag vaknade och satt helt rakt upp men jag somnade sedan om. Sedan ringer min syster och säger att glassen snart kommer och då är man uppe snabbt. Det var någon timme senare. Men det som fick mig att bli livrädd var när jag åt min frukost och jag ser någon komma upp för trappan och jag tar upp stolen som jag precis suttit på. Sedan trycker han ner handtaget sedan går han. Jag var beredd på att byta stol och ta den lättare stolen. Jag blev så rädd att jag ringde min morsa. Glad att min bror och hans kompis kommer sova här i natt. Men nu är dem och hälsar på brorsans kompis.

Råkade bli lite beroende

Nu har jag sett alla avsnitt som finns att se nu utav The Secret Life Of The American Teenager. Har tyvärr kommit lite efter i PLL "Pretty Little Liars". Men det gör inte mig något då kan jag ju se de två avsnitten jag har kvar och sedan på tisdag fortsätta med, serien som har världens längsta namn. Hehe. 
The secret life of the american teenager och Pretty little liars.

Jobb idag

Ska öppna vid halv 11 och jobba hela dagen typ, så är dags att göra i ordnings sig snart.

1 Juli

Kan inte fatta att det redan är första Juli. Har haft mycket att göra den senaste veckan. Har seglat måndag till torsdag sedan han jag knappt komma hem innan jag åkte med min syrra till mina föräldrars sommarhus. Där jag varit sedan dess och nu ska jag sommarjobba i min syster glasskiosk här. Ska bli kul. 
Sitter här själv nu också. Ska sova snart. Nu är jag tillbaka också. Veckans grymmaste kommer jag börja med igen. Fast det blir lite annorlunda, det kommer i ett inlägg lite senare i veckan.

RSS 2.0