Blir galen

Min bror trodde att den mängd Internet vi har räcker för min familj "in your dreams". Kan inte ens skriva ett blogginlägg, för texten försvinner. Jag kan inte se på mina serier som jag vill se.

Här hade jag skrivit lite men det försvann. Detta är ett I-landsproblem jag vet. Det är också varför min uppdatering har varit kass, men jag har även haft prov och skola till 8 på kvällen. Igår gick jag och la mig när jag kom hem va så skönt.

Nu ska jag i alla fall träna, för min morbror och mamma har nu bestämt att jag och min kusin ska ro roddmaskins SM eller liknande. And I have to train.

Bloggens Julkalender 2012

Hade tänkt att bloggen ska ha sin egna Julkalender. Ni får två olika inlägg om dagen, en låt (inte jullåtar varje dag)   och något som jag skriver om som handlar om jul och kanske en bild som passar.

Till alla som klagar på att ni slutar sent

Ungefär vi halv 5 och liknande. Jag slutar 8, fast jag börjar lite innan tolv, men ändå. Det är sent.


Missa inte 1 december

Jag tänkte påminna er om min julkalender, man kan inte vinna någon speciell pryl men någon eller några dagar, kan just din blogg få en gratis länkning, så va aktiv med kommentarer och chansen blir större. Men min blogg kommer alla dagar förutom några bjuda på ett jul tema som jag skriver lite om, allt detta för att få igång julstämningen.


Skolan idag

Ganska chill, gött. Men det blir till att plugga och träna när jag kommer hem. Men innan dess ska jag spela golf med klassen.


Grymma är ni

Tryck på bilden om ni vill, inte direkt något intressant, men ändå.

Ni är ju grymma på att kommentera, ligger 9 på mest kommenterade på blogg.se. Synd att dem tog bort mest aktiva listan, den har jag varit med på en gång, och den får ju en att vilja kämpa lite extra så man syns.

Dagens Citat


Veckans Grymmaste Blogg + ny omgång
Något som får en att skratta

Kolla bara deras ansiktsuttryck, heheheh.

Jul designen

Kommer ha denna designen tills nyår ungefär.
Vad tycker ni? 

Söndag

Jo jag har tittat på längdskidor (stafett), Sverige kom två efter Norge för tjejerna, och Norge lär vinna killarnas stafett, sedan får vi se hur det går. 


Inspiration


Vem skulle inte vilja bo här, så mysigt, all snö.

Har verkligen inte haft tid

Jag har pluggat till mitt prov sedan när jag kom hem igår så va jag skit trött, typ som jag är idag fast värre. Igår så åkte huvudet på sne när man satt på lektionen och idag orkar jag inte träna.
Jag skulle kunna ta med en andra bild men den ser jag väldigt trött, och en tredje är 100 gånger värre än den bilden.
Ska ta och sova/vila lite.

Va med i veckans grymmaste tryck här

Just some inspiration


Humor dialog

Du vet att ett nytt The secret life (of the american teenager) har kommit ut idag, sa min syster.
Jag bara ja måste se, nej skt jag pluggar, eller nej det gör jag inte.

Så nu bjuder jag på dessa hemska bilder när jag skelar. Mitten synst det bäst på.

Plugg

Har ett stort Religionsprov att plugga till, så nu har man boken i handen och läser.
HAha åt mig själv, ser ut som ett freak.

Veckans Grymmaste + Ny omgång


Inga andra kommentarer än "jag är med" eller liknande som har med veckans grymmaste.

Har jag inte kommenterat att det är en ny omgång så var det för att jag skrev i förra att man fick hålla koll på det själv. 
Vill göra en liten statistik på hur många som är med utan att jag kommenterat deras bloggar om en ny omgång.

Ändrat om mitt rum

Har hållt på med det några helger, men nu är det äntligen klart, eller jag tror det. Min bror köpte sig en ny säng och jag ville inte ha min gamla så jag fick hans. Sedan fick han inte plats med sängbordet som egentligen är min systers, men hon har heller inte plats för det hon har ju också en stor dubbelsäng, så nu har jag det istället. Det är inte det enda som jag fått in på mitt rum för att mina syskon inte har plats, jag har även fått in min systers (typ Titanicsoffa).
Tänk att det fortfarande bara är lördag, åh så skönt.
Ska fortsätta se på Life Unexpected nu sedan blir det mat. Ett tips innan ni ser Life Unexpected se OTH fram till säsong 8 annars blir det lite nya överraskningar.

Jul designen

Nu har jag suttit i några timmar med jul designen, tyvärr får ni inte se mer än det här (för tillfället).

Men blev i alla fall nöjd.
 
 

Svar på frågestund

Har du någon kille? 
Nej.

Vilken roll har du i din nya klass? typ den roliga, utstötta, plugghästen eller någon annan? 
Jag är nog inte den som skulle kallas plugghäst i min klass framför allt inte på min skola, åh nej. Jag är inget av de förslag, jag är liksom normal hänger med mina kompisar.

Var hittar du inspiration till dina blogginlägg?
Lite blandat, jag kan komma på ett tema, såsom Bloggens julkalender som börjar i år, så gör jag jul inlägg, sedan hittar jag ibland något på weheartit så gör jag något kul som jag skriver och gör till ett blogginlägg. Eller så bara skriver jag om vad jag gjort den dagen.

Gör du din design själv? 
Japp

Favorit låt?
 
Svårt att säga men jag gillar Mcflys nya låt "Love is Easy"
Men jag gillar också One Direction låt, "WMBY"

Vad har du för mobil?
Iphone 4

Vilken skola är det du går på? Är den bra? Är klassen bra/lärarna?

Första svarar jag inte på, men skolan är bra, klassen är bra och lärarna är bra.

TIPS

Har man en förmåga att ta och äta något onyttigt, t.ex. glass, bulle eller kaka. Någonstans i närheten av denna onyttiga sak ställer du något gott och nyttigt och för varje gång du vill ta en (glass, bulle eller kaka) tar du det nyttiga och smaskar på. Till sommaren ska jag ställa tomater i närheten av glass, helt ärligt tror jag det kan funka, eller någon frukt.
Bild från Weheartit

Lektion Företagsekonomi

Vi jobbar med uppgifter och för tillfället går det inte så bra.

Ska svara på frågorna i frågestunden senare ikväll, så fortsätt ställa frågor.


Humor igår på bussen

Jag skulle bara åka en hållplats, men under denna korta tid så får jag höra två stycken bråka om en ganska stor men lätt papperspåse. Jag tänker men herregud, jag kanske ska fortsätta en till hållplats, men nej. Jag tror grejen är att tjejen inte ville flytta på påsen och killen blev lite sur för han ville sitta ner.

Vad skulle ni göra i en liknande situation? Skriv från båda hållen eller ena.

Bilden är från vart det droppade damm under ena lunchen.


3 prov denna vecka

Två avklarade ett kvar, så någon som kan ge ett bra tips på hur man lyssnar på hörförståelse utan att man missar hälften för att man ska skriva ner det man hörde. Få se hur det går i alla fall, grammatiken kanske går bra.
Gör lite matte nu men ska snart sova så god natt and Sweet Dreams.

Bjuder på två galna bilder
Har ni sett min fina katt mask som jag hade på en uppvisning i 0/förskolan.
Haha så jä... ful. När jag kladdade på en massa färg på den trodde jag aldrig att jag kunde få MVG i bild.

Lunchens prat ämne

Damm, en i klassen fick en stor damm bit ner i sin mat. Äckligt. Jag såg när en annan bit damm föll. En tjej på skolan fick det nästan på huvudet, hon måste haft änglavakt.


3 år idag

Nu är faktiskt denna blogg 3 år gammal, det kanske man inte trodde. Men jag bloggade faktiskt på denna bloggen någon månad eller så 2009, men jag tog bort alla de gamla inläggen och hade kvar de absolut första bara, detta för att komma ihåg att bloggen fyllde 3 år idag.

Jag började faktiskt blogga på riktigt i Augusti 2011 på nattstad. Men den bloggen är borta nu. Det som fick mig att gå tillbaka till den här bloggen är faktiskt att jag började skriva noveller på en blogg på blogg.se sedan tyckte jag att det blev lättare om jag hade denna bloggen istället för den förra. Jag ogillade inte nattstad men jag började gilla blogg.se och lärde mig hur man la in musikvideos från youtube och lärde mig kodmallar och stilmallar för att göra okej designs. Så jag valde denna även för att namnet är bättre än förra, många frågar ju frågor om mitt blogg namn och liknande. Det förra var lite mesigt, detta är lite annorlunda och bättre.
 
Jag skriver detta inlägget 24 juli.

Gott och nyttigt

Istället för en macka eller annat onyttigt kan man alltid välja frukt eller bär som mellanmål.
Frysta som färska, röda som gröna, runda eller smala.

Här kommer indianerna

 

Dagens citat

Nu börjar min temadag, och temat är tillit. Måste bara klargöra jag har ingen aning om vad det menas och vad jag ska göra idag.
Tidsinställt inlägg

Är med och tävlar om att bli Veckans Blogg här

JA, va med här ni också. Klicka på bilden.

Humor

Tredje gången gilt. Försökte några gånger att lyssna på Mcflys nya låt "Love is Easy". Till slut lyckades jag, då jag inte gick där i från eller när min bror ropar på mig att hjälpa honom med hans nya säng. Jag får hans gamla, jag hade faktiskt den för några år sedan då jag och min bror bytte rum för vi orkade inte flytta sängarna direkt.
Haha va roliga dem är.

Frågestund


Jag drar igång en frågestund nu, det har kommit en del nya läsare som ställer massa frågor och jag har inte tid att svara så skriv frågorna här och jag svarar i helgen.

Veckans Grymmaste Blogg + Ny omgång

Ni får hålla koll nästa söndag/måndag för ny omgång. 


Är även med i veckans blogg HÄR, va med där och här.

Har haft en kort bloggpaus

Tog ledigt i helgen, orkade inte tänka på bloggen. Sedan så blev jag lite störd på att min text i menyn helt plötsligt blev väldigt stor. Jag bara testade lite och nu kan jag inte ändra tillbaka den. Men veckans grymmaste kommer senare.
Bild från i sommras

Love´s Everlasting Courage

Gammalt inlägg där jag tipsar om denna filmen.

Vad tyckte jag om filmen?

Den var bra. Jag är mycket för bra slut och denna gav mig bra ett bra slut. Det enda som inte var bra och som jag störde mig på är att de inte kunde gråta när de borde, den var på något sätt väldigt stel. Men det kan ju också bero på att filmen ska vara lite gammaldags.

Det som gör filmen bra är att se hur man levde för i tiden att man kan vara fattig och inte ha det så bra ställt, även då att man kan få en inblick att det finns de som lever så idag. Fattiga och torka.

För mig är filmen 4/5 sjärnor.

Hur väljer jag filmer?
 
Jag försöker gå på en genre som jag gillar. Sedan försöker jag utifrån det hitta en film. Men jag är väldigt kräsen om filmen inte har en lockande titel verkar den inte intressant och det blir svårt att få mig att vilja se den. Jag vill helst läsa lite om vad filmen handlar om och får jag en bild på karaktärerna typ Dvd omslaget, så brukar jag kunna bestämma mig för att se den eller inte se den. Bilden är oftast viktigare än handlingen för mig. Är bilden bra väljer jag att läsa handlingen.
 
Det här var en rikigt mig film. Slutet slutade så som jag vill att slut ska sluta.

Dagens Citat

Gammalt inlägg

Gammalt inlägg Remby


Har ni även sett att de tagit bort remby i alla fall på min.
 

Bakar

Jag bakar kladdkaka nu, var det typ kladdkakans dag igår eller, i så fall visste jag inte det. Jag vet att det finns kanelbullens dag och fettis (semlor) dagen (eller något liknande). När fick kladdkaka sin dag, är jag efter eller är det något nytt som någon hittat på. I alla fall jag vill inte att det ska bli mer sådana här dagar, för då blir man ju fet, tänk liksom hela Sverige. 
 
Om några år

"Sveriges övervikts statistik går i rasande fart uppåt, och fortsätter det i denna stil är vi snart förbi USA."

Mitt dagens skämt.

Bilder från google
Dessa bilder kanske var ett dåligt val, någon som blir sugen på en kaka/bulle nu?

Gammalt inlägg


Maränger

Jag börjar bli mästare på att göra maränger. Gjorde detta på lovet.


500 kalorier check

Rodde idag 11 000m och har därför bränt 500 kalorier. Kan ärligt säga att det är inte många utav mina gamla inlägg som är bra och passar, men ni får ett inlägg varje dag denna veckan.
God natt

Wannabe

 

Inlägg från April


Även innan WMYB
 
HAHA lite små kul. Va mycket tjat om att deras nya fans va helt galna.

Gammalt inlägg Var ligger Skåne?


Det är så kul. 
 

Vilket hus väljer ni helst om ni fick välja?

Vilket hus skulle du helst bo i?

1.

2.


3.


4.


5.


6.


7.
 
 

Nummer 3 och 7 är mina favorit hus, ganska olika ändå.

Update: Läsarnas favorit verkar vara nummer 7.

Veckans grymmaste Blogg + Ny omgång

>ANDRA KOMMENTARER HÄNVISAS TILL ETT ANNAT INLÄGG<


OBS!
LÄS NOGA OVANFÖR

Blev 5 som vann för att det är/var Lov vecka och många anmälde sig, så desto fler som anmäler sig till veckans grymmaste desto fler drar jag.

Imorgon är Veckans grymmaste dragna

Nu går det inte att vara med mer denna veckan har redan valt ut, ska sova nu. Så godnatt.

Douglasboothsweden. webblogg.se


Första att ha min design på bloggen.

Intresserad HÄR

Godmorgon

Sitter framför datorn och Tv, tittar på nyhetsomgon, vet ni om intervjun med One Direction varit?
Update: De kommer 10:15 typ nu på Tv4 har jag kommit fram till.

Är med i veckans blogg hos kompakt.blogg.se 

Blogkeenbyte/bloglovinbyte bloggarna
Vill man få en länk kan man följa mig på blogkeen(inte längre blogkeenbyten för tillfället)
Eller följa min blogg på bloglovin eller bloglovinbyte.

OBS Det är bara bloglovinbyterna sedan inlägget publicerades.

Tanke med bloggen

Nästa vecka ska jag göra gamla inlägg, så nu sitter jag och väljer ut de som jag tycker är bra och värda att läsa.

Humor på hög nivå.

Björn Gustafsson, Hahahahahhahahahahahhahahahahhahhahah.
 

Idag 9000 m på roddmaskin

Rodde 9000 m idag, är så trött nu, sitter i sängen och tittar på OTH det är så grymt bra. 

Godmorgon

Jag vaknade ganska tidigt idag, men nu ska jag fortsätta läsa, är föresten med i veckans blogg HÄR.
Är även med HÄR i dagens blogg
SVar jag såg på One Tree Hill Första säsongen sista avsnittet.


RSS 2.0