Veckans Grymmaste + Ny omgång

Veckans grymmaste kommer i fortsättningen ut på söndag om dete inte krånglar.

Hur kan min blogg bli bättre?

Ge mig bra ideer. 


Some things never change

 Har pluggat lite, har lyssnat på en föreläsning som skolan anordnade. Där de gick igenom olika studie tekniker. Vad man gör för fel när man pluggar. Om det är någon som är intresserad att få reda på några knep. Så kan du istället för att sitta i några timmar om dagen och plugga sitter du bara en 20-30 minuter, och du lär dig mer och kommer ihåg mer. Så kan kommentera så gör jag ett inlägg om det.

Ätit Sushi

Ja det gick däremot inte så bra. Fick lite kväljningar när jag svalde. Det var inte så jättegott.
Hostade och tuggade på sidan och drack ganska mycket för att få svalt maten. Men jag tyckte en kräftskärt va god men det var det enda.
Nu ser jag i alla fall på fångarna på fortet

Oj nu har jag varit dålig

Igår orkade jag inte blogga, va knappt inne på datorn. Idag har jag tränat. Det blåste grymt mycket. Men vi va bara två i Laser Radial (som båten heter). Så det väldigt bra vann båda racen, och ganska överlägset för hon kapsejsade ibland lite då och då.

Så här ser man ut efter ett seglingsträning, 3000m roddmaskin och dusch. Lite svårt att le och vara glad när man är trött och funderar på att borsta håret och sedan gå och lägga mig.
Vi hörs mer i morgon, Sweet Dreams.

Spelat Quizkampen

Det är jätteroligt, men nu ska jag iväg och segla, guuud det var några veckor sen nu. Var först sjuk sedan lyckades jag somna och sedan hade jag bara inte orken och viljan. Men idag ska jag iväg. 
 Hörs vi senare.

Idag

Slutade tidigt hade bara matte idag. Jätte skönt. Så jag var bara i skolan 2 timmar typ. När vi slutade försvann alla, de åkte hem för att äta lunch istället för i skolan... Nej just det jag glömde att en i min klass gick till "Bamba" (matsal för de som inte förstår vad bamba är). Så då var man hemma tidigt har städat lite på mitt rum också.

Min bror blev svensk mästare i ungdoms matchracing igår.

Veckans Grymmaste Blogg + ny omgång

Pluggar matte

Har bara en lektion idag och det är matte. Är alltså i skolan tidigare, men det var planerat för jag visste inte om vi skulle ha privatjuridik på morgonen eller inte. Skulle vi inte det då skulle jag ändå plugga matte, men vi hade inte lektionen för att läraren var sjuk. Det kallas bra studieteknik att plugga på morgonen, för man tror typ bara att man ska plugga när man kommer hem efter skolan som man gjort sedan man var liten.


Låt tips

 
Den må vara gammal men den är bra. 

Har inte så mycket att skriva än att jag varit inne i stan och handlat kläder.

Marie Antoinette

Solklart val, älskar filmen och jag kan inte räkna upp på en hand hur många gånger jag sett filmen. Men de som läst min blogg har nog läst att jag sätt på Dear John några dagar på raken, det är ingenting mot den här filmen. När den gick på Tv1000 och började en timme senare på ena kanalen. Då tittade jag på båda kanalerna, för att på ena kanalen se en liten stund in i filmen och på andra kanalen se hela från början igen.
Jag är film nörd och min syster är TV serie nörd.
 
God natt alla.

Hello

Har tittat på Switched at Birth idag och har bara ett avsnitt kvar att se utav de som finns. Serien är grym förutom att man måste vara beredd på att läsa översättningen när det är teckenspråck.
Vet inte vad jag ska göra nu vill liksom inte se sista avsnittet nu. TVn kan man inte titta på för det är bara tråkiga filmer eller serier. Får hitta en film på datorn och mysa ner mig i min nya jacka. Ser lite av den på bilden.

Live While We´re Young

JO jag är ett fan. Inte det största men jag gillar deras musik. Däremot så är jag lite sådär till låten men ta det inte fel, det brukar ta mig en till två gånger innan jag gillar låten. Men jag måste säga jag skrattade åt videon. 
Just det Niall fick lite Revenge, jag såg ingen annan än han topless.

Till Syster

Jag fixade det, tog min mobil och tog kort på det istället. Så satte jag mig i skolan och skrev orden.
 
Sedan på förhöret visste inte läraren vilket ord vi skulle skriva så jag så när han frågade klassen och självklart säger jag ett ord jag kunde "närheten(die nähe)" så vi fick översätta det, sedan sa han några andra ord och så. Han som satt bredvid måste ha kollat på vad jag skrev som tredje ord, för den kunde jag inte och när jag lämnat in pappret såg jag att han skrivit samma ord som jag, tyvärr skrev jag ett s förmycket på ena ordet. Men det gör nog inte så jättemycket, skulle någon annan läsa skulle dem förstå ändå tror jag.

Godnatt

Jag har försökt plugga tyska glosor idag men, jag har svårt att lära mig när glosorna står på datorn, för går man in på datorn tittar man automatiskt på något annat. Så då gjorde jag som min tyska lärare sa att man kunde göra, leta upp orden i boken, vilken bok, tyska boken jo det har jag försökt med, kan du säga vart man kan hitta orden då, sida t. ex. Jag hatar tyska och det blir inte bättre när jag inte kan plugga på bussen till skolan i morgon för att man inte hittar orden, måste typ ta med datorn.
 
Jag hatar när man ska kolla upp läxan på datorn, vem fan gör det. Han skriver inte läxan i skolan då måste man gå in på datorn och leta upp, sedan lära sig alla ord och några meningar och detta ska jag göra till imorgon. När jag ville ha orden i min bok som jag tänkt hela tiden. Men nu går inte det. Inte konstigt att man hatar tyska när man inte tycker läraren är bra. Sedan det blir ju inte bättre när man inte kan hitta meningar som man kan utgå ifrån, bryr mig fan inte om hur det går i morgon på läxförhöret.
 
Ledsen för det här, är bara jävligt sur. 

En lektion kvar

Men tyvärr måste jag vänta 20 minuter innan jag börjar. Jag började skriva när det va en halvtimme kvar. Ha det gött så länge. Längtar till sommarlovet.


Något jag kom att tänka på

Jag borde snart börja övningsköra, men jag är så himla seg och har inte gått den här utbildningen som behövs. 
Så jag måste helt enkelt vänta.Veckans Grymmaste Blogg + ny omgång
 Lite sent men veckans grymmaste kom i alla fall upp.

Roligt i pausen

Tittar nämligen på X - Factor och det blir lite små kul i reklamen när Henke (Henrik Lundqvist) gör sin reklam för head and Shoulders.
 

Många har ändrat sin design denna helg

Har ni märkt det? Min blogg och några andras har man sätt. Jag vet inte exakt men jag tror jag har sett 4 byta design under den här helgen. Annars brukar man läsa Ny Design varannan vecka eller något som mest.

Denna har jag gjort till min 1D Novell.
För One Direction fans, är det bara att läsa. 

Idag

Jag har gjort massor. Har tittat på switched at birth. Börjat lite på en bloggdesign, inte till denna bloggen utan till denna, har börjat tröttna lite på denna grå design plus att det är en annan novell så den heter inte som i headern.
Men har även fixat lite på den Här bloggens design, men är långt i från klar. Det roliga är att dessa designers är så himla olika varandra.
Ska städa lite på mitt rum nu, måste få bort alla resväskor. Fast packa upp dem innan.

Iväg och handla snart

Min bror måste bara prata klart sedan ska vi åka iväg och handla lite mat nu till helgen. Ska bara ta mig något att äta så jag inte går och handlar mat när jag är hungrig. Då väljer man ju bara det onyttiga och goda atomatiskt. 
Angående förra inlägget, jag var den enda som såg på filmen, men det är för att jag lär mig helt enkelt bättre när jag får höra det en annan gång för då kan jag koppla det bättre.

Jag tittade bara bort 5 minuter. Så utav 47 minuter missade jag 5 och såg 42 medans de andra i klassen satt med sina mobiler eller tog skoj foton eller helt enkelt bara åt på en "halv meter lång brownie", den räckte till alla som ville ha i klassen.

Nu slutade jag titta på filmen

Vår religions lärare är hemma för att han barn är sjuk. Så kom en in och satte igång en film som bara jag tittade på, medan de andra sitter med sina mobiler eller snackar med varandra, tänkte jag kunde ta en paus för att skriva lite. Allt detta har jag skrivit undertiden.( är inte mening att ni ska kunna läsa det jag skrivit).


Lunchen

Hela klassen sitter på samma lång bord förutom 3 som inte fick plats. Min mat var okej, men det var nog att jag fick pasta. Har liksom tröttnat på ris och potatis har jag aldrig gillat om det inte funnits dipsås, potatismos och pulvermos går helt okej, så länge det inte finns några äckliga bitar som får en att vilja spy.


Idag


Har tittat på Hannah Montana the movie, eller vad den heter. Hehe va bara så sugen på att höra låtarna som är i filmen och atomatiskt blev det att jag tittade på filmen. Sedan skrev jag ett kapitel på min novell 1D NOVELL
Var längesedan jag skrev och kände jag borde börja träna på att skriva igen så jag blir bättre i skolan.
 

När jag verkligen gör mig till
Tycker verkligen jag ser smart ut på översta bilden.

Hemma

Har städat lite idag nu när jag kom hem. Är inte helt klart med mitt rum, men det är en klar förbättring.

Hade tänkt plugga lite nu har lite läxor som kan vara bra att göra. Imorgon har jag ju ingen tid för då ska jag göra annat. Så plugg dagen blir idag.

Som ni redan märkt lite har jag börjat ta bilder på mig där jag ser lite halv galen ut. Men det är för att det ska bli lite variation. 

Sweet Dreams


Denna var från nu 22 på kvällen på blogkeen. Det blir nog rekord i idag. Denna var förut idag när jag hade 10 online samtidigt och den uppdateras var tredje sekund.
Lite av en chock.

Tyvärr kan jag inte ge er någon annan statistik en blogkeen för blogg.se verkar bara läsa de som kommenterar (bara på denna jag har andra där den räknar rätt) och bloggerfy har alltid förutom två dagar tagit några läsare färre varje dag. Så blogkeen verkar vara den som tar rätt antal besökare, den räknar knappast fel för det måste vara svårt att läsa en extra läsare.
God natt så hörs vi imorgon.

X- Factor

Tittar på X- factor nu ikväll. Någon mer som tittar. Jag vet inte om det är sådär supergrymt. Jag vill se mer band som uppträder. Det är bara solo artister. Grejen med X- factor är att det ska vara blandat.

Veckans Grymmaste Blogg + ny omgångSå irriterande

Varför fattar inte alla att man ska flytta på sig om det finns lediga platser på bussen. De fattar inte att man blir irriterade och att man själv vill flytta på sig så snabbt man bara kan när man ska gå av. Då kan man inte gå av för att det sitter någon bredvid sig som inte satt sig på platserna som är lediga. Hände mig två gånger på raken.
Lyckades få en bild på ett flygplan som knappt syns på bild.

 


Startar en frågestund

Fråga vad ni vill så svarar jag när jag får tid.

TillbakaHehe tog lite sjuka bilder. Provade röntgen bilderna.


God natt

Har haft ont i halsen idag och det blev ingen träning, men behövde i alla fall åka dit och lasta min båt för i morgon drar jag till Norge. Kul ska segla där och spöa skiten ur mina konkurrenter. 
Jag hade också klass foto idag och jag hade helt glömt bort det, haha. Då är det bra att ha min hy. Jag har inga finnar och mina ögonfransar är ganska svarta i sig (eller vi säger så i alla fall). Jag fick se lite efteråt och jag tyckte det blev okej, stod på den sidan som jag blir bäst på. Tyvärr har jag bara stått på den sidan 2 gånger innan och en av de gångerna behövde jag ta om och hamnade då på fel sida. 
Han bara  sa till mig, kan du ställa dig där och jag bara "Nej, jag vill och tänker inte stå på den sidan en gång till". Jag hatar just en sida för jag ser onormal ut. Om jag hittar så ska jag förklara vad jag menar. Men då får ni vänta till efter helgen. Veckans grymmaste kommer kanske inte förrens på måndag kväll, få se hur mycket tid jag har.
Sweet Dreams
Nu märker jag att jag skriver väldigt långa inlägg, men jag har så mycket att säga och hinner jag bara uppdatera en gång per dag ja då blir det väldigt mycket att läsa.
 
 

Godmorgon

Man kan la säga att man har lite ont lite här och där. Jag har dessutom vaknat ibland lite då och då inatt. Förstår inte varför dem ska väcka en så tidigt.


Några inköp

Köpte Jeffrey Campbell foxy för förra torsdagen. Köpte även mina jeans som jag har på mig idag och en tröja. Mer kommer jag inte ihåg.
Två av sakerna.


Sitter på Expresso House

Var lite hungrig och väldigt sugen på choklad cheesecake så har ätit en sådan nu. Så ska vi gå tillbaka till skolan om en liten stund.


Året första snö

När vi i morse var på väg till domkyrkan stötte vi på lite snö, eller vi tror det var det i alla fall. Några stampade lite på snön, fast jag vet inte om det verkligen var snö.


Andra gudstjänsten i skolan avklarad

Min klass har ju självklart fått de tre första raderna längst fram. Inte för att jag bryr mig, men men. Kommer inte uppdatera idag för att jag ska sova över på skolan som alla andra som precis börjat 1 på skolan.


Skolan

Gick bra hade inte läraren som behöver stressa och skynda sig när han pratar idag. Det är typ bara religions läran som pratar fort och riktigt högt (så man får ont i huvudet). Jag är ganska glad över att det är mina favorit ämnen som jag läser nu på höstterminen, som Religion, Samhällskunskap och matte. Plus att företagsekonomi det är så kul, man får en massa bra ideer på lektionerna. De ämnena som jag tycker är mindre intressanta, det är privatjuridik och språk men vad ska jag göra när alla de andra ämnena är som guld. Så jag valde i alla fall rätt program. Jag skulle aldrig fått företagsekonomi på samhälle utan då skulle det blivit något utav mina induviduella val och dom ser för tillfället ut att bli specialidrott.

Veckans grymmaste hittar ni under.

Veckans Grymmaste blogg + ny omgång


Solsidan

Det är humor jag har redan sett avsnittet en gång, men det är fortfarande så sjukt kul. "Pappa är ledsen på grund av det här med toaletten".

Haha

Det blir ingen länk tävling

Det var bara 1 som var intresserad och egentligen behöver man ha blogkeen. För det var mer tänkt som ett blogkeenbyte där någon kunde tjäna en extra länk. Men är det någon som är intresserad nu så kan man ju fortsätta kommentera.Veckans grymmaste här

Update: Om jag gör tävlingen blir det senare, veckor typ menar jag då, när jag har mer tid. Jag skippade tävlingen nu för att jag kände att jag inte har tid, men om ni vill får ni gärna göra blogkeenbyte med mig redan nu.

En tävling på gång

Jag har kommit på en tävling och den börjar i kväll. Man får en länkning som ser ut så här. (ungefär) Kommentera om ni är intresserade, Behöver minst 10 som är intresserade.

Gjort lite läxa

Jag ska vara helt ärlig och säga jag gillar skolan och läxor. Jag är inte klar med matteläxan men har börjat lite.

Har varit i hunnebo nu i helgen, men åker hem tidigt i morgon för att hinna till träningen för nästa helg gäller det. Ska spöa skiten ur de som är yngre än mig och är som äldst födda 95, men bara då från Sverige. För att vara ett steg närmare Isaf UVM. Det är liksom mitt mål och jag är lite sugen på att åka till Cypern har faktiskt inte varit där. Året där på går det i Portugal och då blev man genast lite "men jag vill åka till Cypern hellre". Håller koll på deltagarlistan och det är bara 1 som är min konkurrens ännu i hon är 95a.

Veckans grymmaste här

RSS 2.0