Veckans Grymmaste Blogg + Ny omgång


 

Vill ha...

Jag vill införskaffa ett par jeans som liknar dessa, slitna boyfriend jeans som är ljusa som på bilderna.
Bilder från google.

25 Augusti

Idag har jag spelat Sims 3, även spenderat lite pengar på nya tröjor, nästa köp ska bli ett par jeans.
Ett av plaggen jag köpt.

You know more than you think you do

Har du suttit i klassrummet när läraren frågar en fråga, du är nästan helt säker på att du kan det rätta svaret, men du vågar inte gissa i fall du har fel, du tänker någon annan kan säkert svaret och du behöver inte utsätta dig för att svara fel. Du väntar hellre på att någon annan ska svara det du tänkt på, sedan får du reda på det rätta svaret och du "Yes, jag kunde faktiskt det här", läraren har dock inte sett att du kunde det.

Jag gör det otroligt ofta, men av två andledningar. Säger jag fel så känner jag mig lite korkad, "ah varför kunde jag inte det", men jag blir lite sur på mig själv om jag faktiskt satt inne med det rätta svaret "varför svarade jag inte bara på den här frågan", det andra, det finns säkerligen någon annan i klassen som kommer få svara på just den frågan och inte jag.
Här vill jag ge ett tips, om det är det något du kan om ämnet och det inte har tagits upp på ett klart sätt, då frågar du läraren, "är det inte såhär också". Detta tipset ger jag för att du ska bli mer aktiv på lektionerna, utan att behöva vara rädd för att svara fel. För är något utav det du precis nämt lite fel rättar läraren dig och du har helt plötsligt lärt dig något nytt och visat att du är intreserad.

Chillar på balkongen


En solig och varm lördag.


Skolan har börjat

Igår var första skoldagen efter sommarlovet och i min klass har det börjat en hel del nya. Jag hann tyvärr inte prata med med alla, men de som jag han prata lite med var otroligt snälla, så jag tror det kommer bli ett grymt 2:a år.

20 Augusti

Sista dagen på sommarlovet. Jag har spenderat den genom att vakna tidigt och ta vara på den, läst i min bok som är på engelska, (grymt bra bokserie, framför allt är den bra för mig som annars avskyr att läsa böcker. I februari kommer det ut en film). Jag har även hängt med min bästis, då vi fikade lite.


Aria as ATitta på youtube.

Jo jag tror verkligen att Aria är A, iallafall är hon med i A-team.

A har antagligen sakt till Aria, "försvinner inte din mamma, kommer något hända henne, så få henne härifrån."När Arias mamma ändrade sig och tänkte stanna fick hon sitt straff av A.
 

Veckans Grymmaste Blogg + Ny omgång


Jag vet att det var några veckor sedan, men har inte haft tid och jag tycker det var bättre att dra vinnaren idag.
Nästa vinnare dras om ungefär en vecka.

Machu Picchu

När man känner sig träffad. För något år sedan skrev jag ett before I die inlägg här, sedan så såg jag dettasemesterhoroskopet och jag kände mig så träffad, jag vill faktiskt besöka denna platsen. 

Drar igång med en veckans grymmaste ikväll. 

See what I have in my garden


Mcfly 10 years today


Happy birthday Mcfly
Harry var inte med i videon men det får bli en snygg bild på honom istället.
 
McFly have had 7 number one singles, made a short movie, starred in a film with Lindsay Lohan, they've had 5 (almost 6) albums, like 10 tours, a book, they have won brits, stole the 'youngest band to have a platinum album' title off of the Beatles and have loads of loyal fans.
Källa: Kommentar på youtube för denna video.

Filmen med Lindsey Lohan heter just my luck, enligt mig är den en grymt bra film och sevärd.

RSS 2.0