Veckans Serier

Har tittat på veckans avsnitt av Pretty Little Liars idag, vet inte vad jag ska säga, något speciellt hände inte mer än att A messing med dem. Har även tittat på The Lying Game som är en sevärd serie som börjar enligt min syster likna PLL lite. 
Denna vecka kommer det inte något Revenge, lite tråkigt men får vänta tills nästa vecka men det går nog.
 

31 januari

Börjar dagen med engelska prov, sedan svenska så en kort dag. Men jag skulle göra en synundersökning, så behövde stanna kvar inne i stan. Men när jag ska hem kör busschaufför fel väg och jag behöver säga ska bussen inte gå att andra håller. Då säger han jo det ska den, så behövde han vända. Bussen blev några minuter sen.


Plugga engelska idag

Har prov i morgon och behöver vara väl förberedd. Gör det på mitt sätt, sätter på några tv serier där jag inte hunnit se de senaste avsnitten. Plus pluggar i böckerna också.


Eyes

Tänk om man var så här bra på att måla ögonskugga? Coola ögon. Hittade bilden på weheartit och tänkte, hur många kan måla ögonskugga på detta sätt? Kan ni? Tänkte även nämna det halv sovande ögat om ni kan se det.
Bild från Weheartit

Total Eclipse Of The Heart

 

Marabou Vit choklad

Denna smakade jag på i helgen, någon mer än jag som älskar choklad och som provat denna nya sort?
Tyckte ni om den i sådana fall? Jag tyckte den var god men min favorit är fortfarande daim.
"Please never take my Diam away". 
Lånad bild från google.

Today

Va skönt har skrivit klart min svensk argumenterande text nu och sitter i domkyrkan för att skolan ska ha gudstjänst.
Fick även veta att jag har en lektion kvar idag, och jag hoppas jag får redovisa min bok så är det klart.


Måndag

Idag är en sådan dag man vill att det ska bli sommar. Även om man inte fryser eller så. Det är fortfarande en dag man drömmer sig bort till sommarlovet, då man inte behöver tänka på svenska texten som ska skrivas i morgon eller att vi ska ha engelska prov på tisdag och torsdag denna vecka.

27 Januari

Dagen gick fort, eller den är inte över ännu. Har idag läst i min engelska bok som ska vara klar nu i veckan, har kommit lite över halva (ska fortsätta läsa lite nu), jag har städat på mitt rum väl behövligt. Sedan har jag inte gjort så mycket mer, dagen gick som sagt väldigt fort. Vill även gratta min kusin hon tog nog ett SM Guld i inomhus rodd (i fyra vet att man inte kallar det så men men scullerfyra heter det på vattnet).
Kul att någon tyckte jag passade i läppstift.

Veckans Grymmaste + Ny omgång


24 Januari

Det var massa plugg igår så han inte blogga, därför den dåliga uppdateringen. Har jag plugg brukar det bli mindre bloggande. Ska idag ta det lugnt och göra lite utav läxorna som jag har.

22 Januari

Go dag, visste inte om vi skulle skriva en argumenterande text idag eller på torsdag, sedan så får jag veta att det är på torsdag och det känns redan mycket bättre. Sedan hade vi engelska som är som vilken annan engelska lektion, grammatik. Men så kommer Idrotten jag har tränat och jag är stark men jag kan ännu inte hoppa höjdhopp, eller stå stil och hoppa jämfota. Friidrott är inte min grej helt enkelt.

Godmorgon

Hoppas ni alla haft en bra helg, det har jag i alla fall. Har nördtittat på vinterstudion, hehe. Har tittat på Längskidor, skidskytte och även en del alpint. Ska till skolan snart så hörs igen när jag kommer hem.

Veckans Grymmaste + Ny omgång


Uptown Girl

 

I Lay My Love On You


The Rose

 

Inspiration Home


Fool Again

 

Me and sister


Nu ska jag dricka min smoothie och sedan sova. Här bloggar min syster. Läs hennes serietips. 

Är med i SystrarnaQ veckans blogg


Tryck på bilden och ni kommer direkt till inlägget. Ni kan bli visade för över 6000 läsare, ta chansen.

Inpiration Enjoy


Flying Without Wings

 

10 saker jag vill göra innan jag dör

1. Resa till Grekland.
2. Ha ett hus med egen pool.
3. Ha en egen hund, (en lurvig).
4. Åka till Afrika.
5. Äga ett företag.
6. Roadtrip genom USA, från Öst till Väst. Coolt!
7. Åka på resa till ett ställe jag redan varit på. Har varit på Martinique som blondinbella besökt nyligen, då var jag 3 eller 4 år, fast jag syftar på Irland vid Västkusten deras höga klippor. 
8. Skulle vara ganska coolt att skriva en bok.
9. Äta choklad 1 gång varje dag i ett år. Men bara litegrann varje dag.
10. Vara med i en film eller TV-serie. Typ bakgrunds spelare, (går förbi på gatan). 

Det finns nog mer men detta kom jag på nu.

Tips från bastisarpafot.blogg.se fast de sa 50, men det blev för många att komma på.

Inspiration Time


Something Right


God natt fina läsare

Skola i morgon så får gå och lägga mig så jag orkar, god natt.
Plus att på alla de olika sidorna där jag läser statistik har jag slagit rekord idag.

Fina ni läsare ärNu sk jag träna och detta är ju bästa peppningen för träningen.

Hiss VS Diss Kategori Blogg

Tänkte köra en Hiss och Diss.

HISS är något jag själv inte uppnår en 5:a på, hiss är nämligen fina bilder där ingår inte dator eller mobilbilder utan det ska vara kamerabilder. Däremot så är det viktigt att bilder man lägger ut inte är ojämn storlek på, jag försöker alltid ha en standard storlek som jag utgår i från, men är det en bild tagen från min Iphone kan det hända att jag minskar storleken ett snäpp bara för att den inte ska bli mega stor. När storleken är ojämn och man lägger ut bilder som inte är bra då får bloggen utav mig en 1 av 5, för att den åtminstone har en bild. Jag kan inte ge mig själv en 5 snarare 3 eller 3.5. Skulle jag betyg sätta min blogg får den absolut inte mer än en 3.
När man startar en blogg och skriver på den, vare sig hur lång tid man uppdaterat om det är ett år eller bara i en vecka. Sedan får man inte tid att blogga i en vecka så startar man en ny blogg. Så har man en länk på sin gamla blogg till sin nya. På den nya bloggen bloggar man inte mer än en vecka, och skriver man något som "jag slutar blogga".

Jag avskyr när jag kommer in på en blogg så har dem slutat blogga. Starta aldrig en ny blogg om ni vill ha en ny start. Skriv på er gamla "nu ska jag prova igen att blogga". Byt helt enkelt aldrig blogg, er gamla blogg har ni redan marknadsfört lite och det är den som det kommer gå bäst för. 

För mig och den här bloggen är det lite annorlunda, jag startade den här bloggen i slutet av 2009 men jag slutade ganska snart där efter att blogga kanske för att jag inte kommit in i bloggvärlden. Men 1.5 år senare började jag blogga igen, fast det var inte här på den här bloggen. (Jag började blogga på nattstad då och bloggen finns inte kvar, sedan bytte jag tillbaka till den här bloggen för att jag hade kvar den och jag hade en novell blogg som jag skrev på och den fanns på blogg.se). Det är lite skillnad enligt mig om man börjar blogga på en ny blogg på en annan sida om det gått ganska lång tid något år, så man verkligen får känslan av att bloggen är seriös och kommer finnas ett bra tag fram över.

Veckans Grymmaste + Ny omgång


Seasons In The Sun

 Hade tänkt köra på Westlife tema denna veckan. 

Ska titta på film


Någons som kan gissa film?

I alla fall så gillar jag slutet i filmen. Eller när hon typ blir sur på sin egen häst. Hahaha.
 
Vad ska ni göra denna kväll?

Summer house

Åkte igår upp till mitt sommarhus med hela familjen, men är hemma nu igen. Tyvärr hade jag oturen att sitta i mitten och nu har man ont lite här och där. Nu blir det bara till att läsa engelska boken och skriva klart min svenska uppgift som ska vara klar nästa vecka. Nu vill jag egentligen bara se på någon bra film.

Helg

Nu är det helg, ska bara ta det lungt nu och kanske läsa lite i min engelska bok.

Snacka om lycka

Trodde jag missat bussen, men den var tre minuter sen. Det stod tyvärr inget i appen om att den var sen, sedan när jag ser bussen, vart jag så glad. Det snöar hos mig, så antagligen var det vädret som räddade mig idag.


Inte än dag under 16


Att vara 16 år även fast många tror jag är några år yngre. Hemma blir jag kallad för bebis, bättre än att bli kallad för tjockis eller klenis, även om jag ibland svarar på tjockis. 

Allt startade med att min bror kallade min syster för tjockis, sedan ville min syster reta min bror lite och kallade honom för klenis. Jag fick mitt sedan jag föddes. Vi blir heller inte uppretade, när någon kallar oss för våra smeknamn, i så fall är det mest jag för jag är inte 7 år längre. Haha.

Louisefoto.blogg.se

En tjej som gillar massor, sommaren, bad, sol, vår, vänner, musik, fotografering (bjuder på massa fina bilder) hon gillar även choklad precis som jag. Hon gillar även mycket mer än det här.

Bloggen är ny startad och på väg upp bloggtoplistorna.
Tryck på bilden ovanför, för att komma till hennes blogg.

För tillfället har hon en frågestund, där du kan ställa massa frågor. Om varför hon började blogga, eller vad hon gör på fritiden.


Vill du också ha ett liknande inlägg följ mig på blogkeen. Här

Egopics från igår
8 Januari

Hur mycket tror ni jag sminkar mig?
Massa varje dag, eller knappt något?
Lånad bild från google

Mina EGO pics

Hade tagit två bra bilder men min dator raderade dem med datorns hemliga DELET knapp, så självklart har jag skällt ut datorn för att den inte har nämnt att den har en hemlig DELET knapp som jag ännu inte hittat.
HAHA.

Dem här bilderna är inte ens bra.
BTW Jag är 16 år, tyvärr var jag född på bästa året någonsin.

7 Januari

Sista lov dagen, lite tråkigt men jag har ju en dag mer än många andra. 

Mina ögon liknar inte varandra på den här bilden, känns lite skumt.
 
Hur många år tror ni att jag fyller i år?
Någon trodde jag var tolv förra året när jag frågade "Hur gammal tror ni att jag är".

Pluggar

Pluggar har prov på torsdag och känns lika bra att plugga nu lite efter maten så kan jag träna lite senare idag. Några i min klass kommer behöva göra om prov på förra provet vi hade i samhälle imorgon. Själv så har jag lov imorgon.

Men då kan jag nu redan plugga till nästa. Kan inte säga att jag tycker synd om de i min klass som behöver göra omprov, själv läste jag alla sidor men inte lika noggrant på den delen som vi fick prov på, så det gick inte grymt, men riksdagen och regeringen har jag tillräkligt mycket koll på från tidigare. 
Nu ska jag läsa en kortis och sedan på med träningskläder.

Veckans Grymmaste + Ny omgång 
Kunde inte välja så  det blev tre vinnare. Andra kommentarer hänvisas till andra inlägg.

Sofias serietips #2

Hejsan allesammans! Nu är jag (kajsas storasyster) tillbaka med ännu ett serietips. Jag tror faktiskt inte det är många som har missat serien Gossip Girl som precis har avslutat sin 6:e och sista säsong i USA.


Gossip Girl utspelar sig på the Upper East Side i New York och följer ett gäng priviligerade tonåringar. Att tillhöra New Yorks elit är inte bara en dans på rosor. Framför allt inte när den allvetande Gossip Girl är överallt och ser allt man gör. Inte nog med det så postas allt på Gossip Girls hemsida.


När Gossip Girl kom var det en av mina absoluta favoritserie och de första säsongerna håller riktigt hög klass, men kvaliten på serien är svajande och i mitten var serien ganska blek. Trots det är mitt helhets intryck på serien riktigt bra och den är verkligen sevärd!
 
 

   Här hittar ni till min blogg www.nattstad.se/Sofia.Mattsson

Vad ska jag göra idag?

Fortsätta min träning. Tränade lite innan Tour de Ski. Någon mer än jag som tittar på Tour de Ski?
Vid 4 ska jag titta på hockey i soffan hemma. Självklart.
Plugga lite har börjat men måste plugga mer, har prov på torsdag i samhälle.

Vad ska ni göra idag?

Länk till Veckans Grymmaste Blogg

BLOGKEEN

FÖLJ MIN BLOGG PÅ BLOGKEEN OCH DU FÅR ETT HELT INLÄGG OM DIN BLOGG, DÄR JAG SKRIVER OM DEN. LÄNK HÄR. SKRIV NUMMER.
FÖLJ BLOGGEN PÅ BLOGLOVIN OCH FÅ EN LÄNK.
LÄNK HÄR. SKRIV NUMMER.

Österrike/Schladming del 4

28 December
Denna dagen tog jag lite bilder från liften.
Här är bilder på ett Afterski ställe i backen, fräckt en iglo.

Ser det inte mysigt ut på bilderna.
 
Vill ni ha de dåliga bilderna som jag tog på TVn, när SwedishHouseMaffia var i Schladming och invigde liftarna/backen?

Österrike/Schladming del 3

25 December
Hände inte så mycket, tog denna bilden när jag satt i liften.
Till middag fick jag spenat med tomatsås, jag är inte vegitarian men jag fick annat att äta till slut.

26 December
Jo då tog jag den här bilden. Jag tänkte, "jag ska få en grym bild på backen". Så ställer sig några så de hamnar framför min mobilkamera, och jag bara tänkte "can you move". Nej för då säger dem typ "det kostar extra" fast på engelska. Så då tar jag och sänker kameran ner i marken. Sedan tar jag upp den när dem hade gått, då kommer nästa. "Vi vill vara med" fast på engelska eller tyska kommer inte ihåg, i alla fall då vänder jag kameran in i vägen som va bredvid mig, och till slut kunde jag ta den här bilden.

27 December
Här har jag en grym bild på min kusin, syster och mamma i sidan (och någon okänd).

Österrike/Schladming del 2

Dag 3 Julafton
Här ska jag ut och åka skidor.

Här satt jag i liften på väg mot kälke åkningen, som var på ett annat berg. Sist vi var här i Schladming skulle vi ta den här liften för att komma tillbaka till hotellet. Tyvärr missade vi liften med någon minut. Så vi fick ta taxi. Men det roliga är att min bror och kusin gick hela vägen och bar på skidor och stavar, men min bror var så sur för att han ville inte gå så min kusin fick bära bådas skidor.
Här fastnade jag på kälke åkningen, tänkte chill nu tar vi en bild. Kälke banan var så lång så när vi åkt halva frågar jag min danska guide hur långt är det kvar, han ryckte på axlarna och sa på danska vet inte,  han förstod säkerligen inte ens vad jag sa. Kälke banan var så lång så när jag kom ner hade alla nästan ätit upp sin macka som de fått och det var jag och två till som det inte gick snabbt för. Jag hade sagt innan att jag skulle vara sist, men det var mer för att inte krocka eller ramla av kälken. Väl  framme så ger jag kälken till min syster sedan la jag mig ner och bara tänkte, "tack och lov för att jag kom ner, kunde blivit överskörd av skidåkaren som körde störtlopp".

På kvällen blev det Afterski, jag ställde mig upp en gång när och det var svenskt SWEDISH HOUSE MAFFIA med "Don´t you worry child". Dem hade en TV som man kunde titta på samtidigt, så när låten gick visades framträdandet när Swedish House Maffia var där och hade ski-opening. Därav bilden i headern.

Här på afterski tog jag även as cool bild på min brorsa, hade jag tagit bilden 1 sekund senare hade jag haft min brors hand och inte bilden som min bror kan tänka sig att ha som Facebook bild.

Veckans Grymmaste startar

Nu drar jag igång en ny omgång. Läs ovanför och allt är som det alltid varit, jag drar två stycken.
Jag kommer kommentera när jag har tid när det är en ny omgång uppe.

Update: Skriv gärna om ni vill, se en bild vinnarens headeren annan bild eller bara en länk.

Lycka till vinnaren dras söndag eller måndag

Österrike/Schladming del 1

DAG 1 på bussen från flygplatsen.
Jag gillar min systers min.

DAG 2 Trotsar vädret
Det börjar med att regna, första skidagen och det var väldigt jobbigt i backen. Det var massa snö som var tung, man åkte sakta för att inte ramla.

Här sitter vi och äter första dagen i backen. Efter lunchen blev det bättre i backen men det var fortfarande lite tungt.

Här har ni hotellet som jag bodde på precis vid liften bara en bilväg i mellan. Runt parkeringen är läktaren för VM 2013 i alpint.

Här har ni en del av VM backen. Denna åkte jag inte men jag åkte en backe vid sidan av som även den ska vara en del av VM

Denna bild tog jag på VM backen ifrån hotellet.

Denna var från rummets balkong men man kan se lamporna som lyser lite längre upp.

Happy New Year

Med denna låt hälsar vi 2013 välkommen

RSS 2.0