Q & A

Jag fick en fråga som jag tänkte svara på angående A i Pretty Little Liars.
 
Fråga från
Jag vet inte om jag riktigt tror att Ezra är A, varför skulle de bara servera det till oss plötsligt? :/ känns som om detta bara är ännu en mindfuck!

Det kan vara något "mindfuck" med det hela, men hur visste Ezra vart han skulle gå i s04e12, han hittade till As stället och hade liksom full koll på allt. I senaste avsnittet s04e13 hade han ju koll på vart tjejerna var när han kom och hämtade dem. Det var helt klart A som hade förstört däcken och A visste precis vart bilen skulle stå och han visste vart tjejerna skulle vara.
 Bild från google

Jag har en sak till, alltid när de på Facebook undrar, vem tror ni är A, har Ezra varit med, men många har blivit lurade. Producenterna eller vad dem kallas gör en person misstänkt och sedan visar det sig att vi som tittar hade fel, ex. Paige och Ezra, jag trodde det var Paige för att hon var skum. De har då heller aldrig sagt "det här är A", men med Ezra känner jag att man får det bekräftat mer och mer.

Spoilers
Sedan kan "producenterna" inte hålla på allt för länge med falska teorier om vem som är A, då tröttnar folk. Därför tror jag nu att A är Ezra, de har t.o.m. visat att Alison lever och det betyder att dem vill gå vidare med serien.
 

Hart of Dixie

Jag vet inte vart jag ska börja, säsong 3 av Hart of Dixie får en att skratta så mycket att det gör ont i halsen.
Bild från google

Jag har nu sett två avsnitt av säsong tre och serien är bara så bra. Har ni inte sett Hart of Dixie är det bara att sätta igång, ni har ett helt lov att se ikapp den.

Spoiler säsong 1 och 2
Jag älskar helt klart Zoe och Wade (Zade), ni som inte vet vilka det är ni får helt enkelt ta och se serien.
Sedan om det är någon som inte förstår varför Zoe och Wade är menade för varandra, ja då får ni se om serien.

Spoiler säsong 3
Jag tycker det är så fantastiskt så som säsong 3 börjar, när Wade blir avundsjuk på Zoe för att hon har pojkvän och Wade och Lemon blir ihop (fake ihop).
Sedan blir det kaos när Lemon inte vill vara ihop med Wade utan en annan kille (jag pratar inte om "meatball") sedan kommer "meatball" och förstör Lemon och Wades fake förhållande och som jag sa det blir lite kaos. I alla fall jag kan inte sluta skratta, serien är så sjukt bra.

Veckans Grymmaste Blogg + Ny omgång

Nu har vi en ny vinnare.

Som jag skrivit tidigare drar jag en veckans blogg när jag har tid. Tänker desutom fortsätta så.

EzrA och A

Spoilers
Jag tror inte på att det är någon magi i s04e12, Ezra är A.

Här har ni en video om EzrA och saker som tyder på att han är A.

Skulle vara väldigt tråkigt om det inte är Ezra som är A och att det faktiskt inte finns ett "Ezra and Alison".
Denna film får en att fundera på om Aria faktiskt vet att Ezra är A.

PLL Alison besöker tjejerna

Jag tycker att tjejerna borde börja fatta vem A är nu. 

Det som Alison och Aria pratade om t.ex.

Aria: Do you see "A"?
Alison: Everywhere I turn, so do you.

Här svarade Alison inte: "Everywhere I turn, so do you and the rest of the girls", hint att Aria ser A mer än dem andra.

 Bild från google

Det som Alison syftar på när hon pratade med Hannah.

"The four of you combined remember more about that night than you think you do."
"Telling the truth to the wrong person at the wrong time is how I ended up where I am."

Tjejerna vet mycket mer än vad dem tror och skulle Alison säga sanningen skulle det kanske bli värre.

Skulle Alison säga att det är Ezra, då skulle Hannah säga det till de andra direkt och sedan skulle det bara bli kaos. För då skulle alla tro och säga "Du träffade Alison hos dem döda", sedan skulle Ezra få reda på det och bli helt galen.

En som har sammanfattat lite vad meningarna betyder.
Ali had an affair with Ezra. Told him she's pregnant and underage. He thought he had to go to prison so he tried to kill her, realized she's still alive and now he torturing her best friends to get her out of hiding.


Pretty Little Liars

Mina tankar om Pretty Little Liars
Spoilers från senaste avsnittet s04e13 (halloween avsnittet)

Mina teorier om att Alison lever stämmer, det såg vi nu i halloween avsnittet.

Vi alla vet ju nu att Ezra är A, och jag hittade lite teorier om Ezra och Alison i en video men den är lite halv dålig, men den delen om Ezra och Alison var bra, Det kommer upp grejer om Cece och Wildon och det hänger inte ihop med själva Ezra, Alison storyn. Men här är videon i alla fall.


Med den här filmen kommer det upp nya frågor. Om Ezra verkligen gillar Aria varför kan han ändå inte släppa Alison? Vill han verkligen döda henne? Vi såg ju i halloween avsnittet både Alison och Ezra, när Hannah var inlåst i rummet med telefonen varför dödade han henne inte då? Dock kan det ju ha varit något skumt med det.

Kommer ett inlägg senare om Alisons besök.

Vikings

Jag vill se Vikings!

Jag är lite av en historia nörd och gillar allt med historia, läsa, se på filmer/serier som utspelar sig förr i tiden är något av det bästa jag vet. Jag läser nog hellre en historiabok från skolan än typ en vanlig deckare, (dock en deckare som talbok eller vad man nu kallar det, är minst lika bra som historiaboken, kanske för att jag gillar att vara effektiv och göra andra saker samtidigt).
Bild från google

I allafall jag vill se Vikings, den verkar så grymt bra. Kommer skriva senare när jag sett några avsnitt av serien lite om vad jag tycker och tänker om den.

RSS 2.0