Fredag

Idag smäller det, min skola ska idag tävla i en skolkamp och det är faktiskt den första skolkampen som jag kommer uppleva. Skolkampen som vi har idag har faktiskt inte funnits förrän i år eller det är vad jag tror iallafall. Vi hörde om den först förra läsåret och att det skulle bli av, men jag har inte hört att min skola varit med i en skolkamp tidigare.

Det ska iallafall bli spännande, lite surt om vår skola förlorar dock.

26 Sep

Jo tänkte ta tag lite i mitt bloggande, hehe skämtade. Idag har det varit en vanlig torsdag som börjar lite stressigt och slutar på ett lugnt sätt. Jo stressade lite på morgonen, gick upp sent (sovmorgon), tog en längre frukost sedan skulle jag göra mig iordning och då blev det lite stressigt.

Tänkte nämna lite vad jag gjorde på tyskalektionen idag, den var nämligen lite annorlunda. Vi pratade och kom på frågor om tyskavalet, sedan ringde läraren upp en journalist som bor i Berlin och ställde några utav våra frågor. Det var ganska roligt, det roligaste var nog vår lärare som var nervös.

Jag behöver dock säga tack och lov för att denna dag är över, skoldagen slutade med ett grammatikprov i svenska, hoppas jag får många rätt. Jag behöver till skillnad från många andra i min klass kunna en del utav det som kom på provet, ex. hur man tar ut satsdelar, det behöver man verkligen i tyskan.


Hello Autumn

Nu känns det verkligen som att hösten är här och den är så välkommen. Vi behöver inte ha de dödsvarma dagarna utan nu kan vi svalka oss i den goa höstkylan.
Jag älskar även alla färger som löven bildar och den mysiga känslan man får från hösten.

Veckans Grymmaste Blogg + Ny omgång

Hej jag vet att det var ett tag sedan jag satte igång veckans grymmaste senaste, men jag drar en vinnare när jag har tid, det fungerar bättre för mig och blir bättre för er.

 

A och Redcoat teorier

Spoilers finns i detta inlägg för er som inte sett senaste avsnittet av PLL, s04e12.
 
Min teori om att Alison är Redcoat stärktes efter senaste avsnittet när A avslöjade. Att Alison lever är nog ett faktum. Alison är helt enkelt redcoat "och var det tillsammans med Cece i senaste avsnittet" dock tror jag inte att Cece var redcoat men hon kan ha varit utklädd till redcoat som i senaste avsnittet, det har vi ju bevis på.

Att Aria har en stark koppling till A är ett klart JA, dock vet jag inte om hon vet att EzrA är A, men att hon fick reda på att "något kommer hända hennes mamma om mamman inte försvinner", det tror jag Aria har fått reda på från någon anonym person från The A-team. Eller så visste Aria redan från början utav serien om att EzrA är A för att han har sagt det till henne och det är därför hon är den enda som gör shhh i början.
 
Kommer ett till inlägg om EzrA och A, mina tankar om varför EzrA vill hitta Alison o.s.v.

Sims 4
RSS 2.0