Carl Wellenstam

Jag kom upp till Hunnebostrand i söndags med en släkting till Kajsa och jag har varit här sedan dess. Jag är alltså Kajsas kompis Ina som idag gör ett gästinlägg här på spystina.blogg.se. Jag har bloggat på blogg.se men jag bloggar numera på blogspot, ni hittar min blogg här.

Kajsa och jag har haft det väldigt bra och vi har ätit för mycket onyttigt dem här dagarna. Fast det är bara sommarlov en gång om året och då får man passa på att käka så mycket glass man kan. Hursomhelst, Carl Wellenstam är en av mina vänner som jag lärt känna via min storebror och han är sjukt duktig på att sjunga. En av hans låtar har han gjort till en av hans vänner som gick bort för ett antal år sedan och den är så otroligt fin, jag ryser varje gång jag hör den. Nu den senaste månaden har han lagt ut en nyare låt som han gjort och den heter Kullavik. Jag tycker alla ni ska lyssna på denna låten samt hans andra som ni kan hitta på youtube. Om ni gillar låten så finns den på spotify här.

Veckans Blogg

Vinnare av veckans blogg.
Det var så få som anmälde sig så jag sätter inte igång en ny omgång.
 

2 Saker ni inte visste

1.  Jag älskar att tjäna pengar och sedan spara dem.
 
2. Jag har ingen sådan där favoritskådis, men jag tycker många är otroligt bra.
 
 

JSM

Jo jag hade inte förväntat mig något mega grymt resultat, så är ändå nöjd med mitt resultat 11 totalt men om man utgår ifrån att några var amerikanare, men seglade för en svenska klubb och det var även med en från Finland och Schweiz, så är 7 på JSM helt okej. 
Jag har bara suttit i båten sådär 4 ggr innan JSM och förra året seglade jag betydligt mer, då tränade jag typ 1 gång i veckan och resultat på förra JSM var en fjärde plats.
 
I alla fall det var en rolig tävling och jag träffade många utav mina seglarvänner. Det var två dagar utan vind så det blev mycket tid både på vattnet och på land att umgås med alla.
Här är det ingen vind sista dagen så det blev gött chill på sjön istället. I´m in the center of attention. 
 
1 timme segling säger att man ska ha bränt 428 kalorier (enligt Lifesum), dock stämmer inte det till 100% för att man bränner olika många kalorier beroende på vind och väder. 


30 grader


Över 30 grader i skuggan, det tackar jag inte nej till.

Veckans blogg + Ny omgång

Veckans Vinnare1 Vinnare2
Det blev två vinnare denna veckan.

Skriv jag är med vettja, så har du chansen att bli veckans blogg.

Quote 26

 

I Stockholm 27 juni

Lite bilder som jag tog när jag var inne i Stockholm.
 
Det är slottet som ni ser överst och det var samma dag som prinsen och Sofia förlovade sig. (Är inte helt hundra om det var den 27 juni, men tror det)
 
De två andra bilderna är på Riksdagshusen från lite olika vinklar.
 
Jag vet inte vad jag tagit bild på i sista bilden, men den bilden blev bra ändå. Det är någon kyrka antar jag.
 
 

Quote 25

 

RSS 2.0