Dagen

Har haft en grym dag men nu ska jag gå och lägga mig. Vaknar vid nio som senast och då får jag göra lite matte, hade tänkt jobba klart kapitlet, göra de uppgifter som läraren ville att man ska göra och sedan alla de på nivå 3 och utmana mig.
Vi får se om jag jobbar lite imorgon min mamma öppna vid 12 och jag bara jag måste träna. Hade inte tänkt ha uppet nu i helgen.

SWEET DREAMS
 
Veckans grymmaste här

Svar på kommentar

Kommentar från läsare.
Det är så drygt att vara så trött att min inte orkar något! 

SVAR: Då kan du gå ut och segla i 10 m/s. I två timmar. Gå upp tidigt för att göra dig i ordning till skolan. Kul att du tycker det är drygt att vara så trött att man inte orkar något (det var bara datorn, jag orkade gå och lägga mig). Jag bryr mig väldigt mycket. Plus att jag ville inte vara inne på datorn för att jag ville gå och lägga mig tidigare för att vakna lite tidigare så jag han se PLL avsnittet. Skaffa ett liv. Jag har ett liv som inte hela tiden innebär att sitta framför en dator.

Tack för kommentaren, den extra läsaren jag fick i min statistik och det extra öret på bloggerfy.

Åt glutenfri cheesecake på Expresso House

Jag och fyra till stack till Expresso House på håltimmen på företagsekonomi lektionen, sjukt Nice. Nu har jag slutat och sitter på bussen hem.


Skolan

Slutar tidigt på torsdagar, men jag orkade inte blogga innan eller mitt internet funkade inte. Har börjat i en ny klass och den verkar helt okej. Känner ingen från innan men man har träffat lite nya människor. Är bara ett problem med skolan det är att mina lärare pratar högt och snabbt och man hinner inte ta in det dem säger. Lite jobbigt men kursen är kort och de måste hinna säga allt på kort tid.



Ska segla ikväll. Så hörs vi senare.
Veckans grymmaste här

Var jätte trött igår

Var super trött i går och när jag kom hem orkade jag inte gå in på datorn. Men nu ska jag jag ta hand om det jag inte hunnit göra.

Ska iväg och träna nu

Har seglingsträning idag ska packa ihop min saker och göra i ordning mig.

Är sjukt trött idag.

Tränar

Måste träna, måste ha bra kondition och vara stark. Ska träna en massa nu på vintern så jag kan ta Ungdoms VM platsen till sommaren.


Veckans Grymmaste blogg + ny omgång


Två vinnare

För er som röstat på min kompis foto

Viraan 

Ailicherp
 

Aannaf
 

Idag

Har börjat lite på min läxa, haha har redan fått läxa fast det är mer en presentation om mig själv. Har även fått lite religions läxa, för att jag inte hann klart på lektionen, men jag vet att jag inte är ensam.
 
Har även jobbat lite för min syster idag. Tänkte det var lika bra att ha öppet annars behöver man bara slänga glassen, eller äta upp den själv fast då blir man fet.
Ska se om Sims går bättre nu eller om jag måste ändra något. Funkade i allafall inte förut. 
Hoppas ni får en bra kväll.

Mylovebasket /Klänningar

Här hittar du direkt länken
www.mylovebasket.com/se/catalog/kvinna
I menyn kan du hitta olika kategorier, överdelar, nederdelar, underkläder, badkläder, övriga kläder, ytterkläder, accossoarer, sports fashion, skönhet och skor. Det är superlätt shopping på internet.
Här har ni några klänningar. Gillar att de har kurviga modeller och att dem inte är pinnsmala. För när modellerna är pinnsmala vet man inte hur någon med normal storlek skulle se ut. Jag tycker att den vita med blom/blad mönster ser väldigt naturlig ut och det för att den inte sitter på någon som är smal.
Man behöver inte se smal ut för att dra uppmärksamhet, man behöver bara se naturlig ut.
Eller några festklänningar. Här är modellerna väldigt smala. Men dessa festklänningar är några små söta som kanske då passar bättre på smala, medans de ovanför passar bättre på kurviga. 
http://www.mylovebasket.com/se/catalog/kvinna
 
 
Sponsrat inlägg
 

Köpt kläder idag

Jag var och handlade lite kläder. Om ni vill ha bilder så får ni kommentera. Men nya jeans, tröja, skor och massa nya tränings kläder.
Hade bara två lektioner idag, ganska soft. Så har inte gjort så mycket.
AAAAAHHHHHHHHH Blogg.se min blogg ser sjuk ut för tillfället. Hoppas det snart löser sig.

Håltimma

Börjar kvart över elva. Med en kort lektion med klass och ena klass läraren. En kort lunch och sedan svenska. Sedan slutar jag.


Gårdagen (Första skoldagen)

Började med att jag kom ditt och va hur rädd och blyg som helst. Sedan så går jag lite närmare utgången och en som också började 1 på gymnasiet kom fram och vi pratade och gick in domkyrkan tillsammans. Så hade vi en gudtjänst. Jag visste redan innan att vi inte skulle gå i samma klass för hon valde Natur och jag Ekonomi. Men det va lite skönt att inte vara helt själv. Efter gudtjänsten blev det lite upprop, de nya i 3 :an och sedan 2 :an. Sedan var det min klass och jag höll på att dö, ne men jag blev sjukt nervös och kunde knappt gå. När vi kom in i klassrummet ville jag inte sitta längst fram så jag hamnade på tredje raden bredvid en schysst tjej.
Sedan kom jag hem och åt, svälter på min skola typ. Det är som när jag gick på lågstadiet och man inte får ta mer än 5 köttbullar. Fast nu är det kött bitar. Så behövde frossa i mig mat, så jag skulle orka träningen. Det är därför jag inte skrev igår för att jag hade ingen tid, var sjukt trött och när jag kom hem sprang jag till TV för att titta på Dallas.  Åh det är så grymt bra. Dallas tittar jag på när det går på Tv medans Glee, PLL och TheSecretLifeOfTheAmericanTeenager, det blir förkortningen TSLOTAT i fortsättningen. 

Första skoldagen idag

Idag får jag träffa min nya klass. Sitter på bussen in till staden. Gud va roligt att gå i skolan inne i Göteborg.


Dallas

Tittar på Dallas och har innan sett på Robinson, där gamla deltagare är med. Men börjar skolan imorgon vid 10. Tycker det är lite små roligt att jag börjar i Domkyrkan med gudtjänst (eller jag tror det) då. Är inte den mest religiösa men vad gör man inte för en bra skola. Få se min uppdatering i morgon kommer nog inte bli bra.

Jag förut idag, hade ont i hårbotten och massera så håret blev ruffsigt. hehe

Veckans Grymmaste blogg + ny omgång


Två vinnare
 

Give you this give you that

Veckans Grymmaste hittar ni här

Vaknade halv sju

Jag vaknade halv sju men var så trött att jag somnade om och vaknade inte förens halv 8 igen. Då gick jag upp och sedan dess har jag hunnit titta på två Glee avsnitt och ätit frukost. Är inte super pigg nu.
Veckans grymmaste hittar ni här
 
 

En röst och du får två länkar på två bloggar.

Går du in och röstar på nummer 4 på den HÄR bloggen får du två länkar. 
 
Här måste du kommentera.
Direktlänk till kommentaren IJPHOTO för att säga att du röstat på hennes bild.
Sedan måste du kommentera att du röstat så du får en länk utav mig. I det här inlägget, Direktlänk 
 
Länkarna på min blogg ser ut så här för exempel. Spystina Ditt blogg namn och en länk.
 

I Hunnebostrand

Är uppe i mitt sommarhus igen. Men ska sova så god natt. Har ett litet problem har ingen väckarklocka att vakna till så vi får när jag går upp imorgon.

Kusin kom två i kvartsfinal

Det var lite som igår när hon sparade krafterna lite och sedan körde hon på ett tempo som hon orkade. Hon hade utav alla, jag tror 12 bästa tid, men jag tror det bara var taktiskt att ta ut sig minsta möjliga för att gå vidare. Hennes kvarts final va typ den långsammaste. Men imorgon om det är semifinaler har hon sparat sig mest så hon kan gå vidare till final senare.(Bild på kusin i våras när jag tog mig en liten rast och cyklade och hejade på släkten)
Hon rodde dubbel men det gick inte så jättebra det gick som alla utom min kusin och den hon rodde med hade förväntat sig.,(hon ror singel sculler(eller hur det stavas) nu ).

God natt

Nu måste jag sova är jättetrött. Svara på kommentarer imorgon, har fått massor av kommentarer idag och har svarat på jättemånga men jag går upp tidigare imorgon och svarar på kommentarer.
Blogg.se är lite konstigt igen har är det så för er också.
SWEET DREAMS

Rekord 3 dagar tog det

Jag har läst ut Blondinbellas Egoboost, tog mig tre dagar, jag ska inte betygsätta böcker för jag läser knappt, men boken var okej bra å så. Fast jag ville bara fått läst ut den snabbt, vill nämligen läsa hennes böcker i rad och den hon jobbar på nu verkar jättebra. Jag har sammanlagt den här sommaren läst tre böcker men bara en har blivit färdig läst.
Mitt förra rekord låg på 3 veckor med Systrar i Jeans första sommaren. För många årsedan.

Tittar live på Rodd

Jag tror att nästa svenska är min kusin. Har precis vaknat typ. Så ni får en bild på en trött mig.
Har någon utav er tittat på Rodd? Eller tycker ni rodd verkar kul?

Här tittar jag.

Solar idag

Över 20 grader idag och då passar det perfekt med att sola ute på balkongen med datorn. Ska se på senaste avsnittet av PLL och slutet på the secret life of the american teenager.

Läst Blondinbellas första bok idag

Jag har bara varit borta från datorn några timmar idag och jag har 23 kommentarer. Men jag har gjort annat idag som enligt mig är vettigare något jag vanligtvis inte gör. Jag har läst. Egoboost fick jag för något årsedan, men har inte velat läsa så den har fått stå i bokhyllan ett tag.
(Behövde använda mig av spegelbild för att få texten åt rätt håll)

Det roliga är att jag tycker det är kul när jag väl läser, men det är svårt att tänka "nu ska jag läsa" Plus varje gång jag läser stör någon mig och säger till mig att jag ska göra något annat och hjälpa till. Sedan dröjer det veckor om inte månader tills nästa gång. Idag är den enda dagen ingen stört mig och jag har kunnat läsa ifred. Härligt!
 
 

Åker hem nu

Ska bli så skönt att sova hemma efter en hel sommar. Jag räknar med att inte bli väckt av en bil som låter som en torktummlare. 

Grymt bra låt

 Är bara grymt att det är översättning så jag kan lära mig mer tyska. Jag är inte lika stort fan som min syster är till Tokio Hotel, men jag gillar deras musik. Min syster har en stor tavla/bild av tyg över hennes säng med TH. 

Vilka TV serier jag har sett

X Är för vad jag sett, har däremot inte sett klart alla med X.

[x] Gilmore Girls
[x] Greys Anatomy
[] Prison Break
[x] Desperate Housewives
[x] OC
[x] One Tree Hill
[] Vänner
[x] Förhäxad
[] 24
[x] Simpsons
[] Scrubs
[] CSI
[ ] CSI Miami
[ ] CSI New York
[] Jordan Rättsläkare
[] Joey
[] Bones
[] Dawson's Creek
[] Heroes
[] House
[] Brothers and sisters
[] Sex and the City
[x] Navy CIS
[] Lost
[] My name is Earl
[x] Ugly Betty
[x] Smallville
[ ] Southpark
[ ] Stargate Atlantis
[ ] The 4400
[ ] The Office
[] Two and a half men
[] Spin City
[ ] Cold Case
[ ] Criminal Minds
[x] Baywatch
[] Lilla huset på prärien
[ ] Dallas
[ ] Shark
[] Tredje klotet från solen
[ ] Law and order
[] Våra bästa år
[ ] Våra värsta år
[] Sabrina Tonårshäxan
[] Malcolm - Ett geni i familjen
[] Alla älskar Raymond
[ ] Ghost Whisperer
[] 8 simple rules
[x] Svensson Svensson
[] Lizzie McGuire
[] Sunset Beach
[ ] Magnum
[ ] VIP
[ ] Stacked
[ ] Myggan
[ ] Vita huset
[] Advokaterna
[] Ally McBeal
[x] Las Vegas
[] Xena
[] Entourage
[x] Cityakuten
[] Will & Grace
[x] Beverly Hills
[x] Sjunde himlen
[] Dharma & Greg
[ ] Fresh Prince in Bel Air
[] Skilda Världar
[] Nanny
[] Tre Kronor
[ ] L-word
[ ] Vita Lögner
[] Andra Avenyn
[x] Rederiet
[] Hem till gården
[] How I met your mother
[x] That 70's Show
[ ] Alias
[] Seinfield
[x] Glamour
[ ] Huset fullt
[] Hjälp
[ ] Mitt liv som död
[ ] The Shield
[ ] Close to home
 
 
0-10 Scout
11-30 Normal blev jag. har sett nitton av dem här serierna och jag är normal. 
31-54 Soffpotatis 
55-69 Nörd   
70-86 Inget liv
 
Min syster blev nörd, hehe. Hur många av dessa serier har du sett, kommentera sedan.

Veckans blogg + Ny omgång

Följ på bloglovin HÄR
Följ på Blogkeen HÄR

Gör idag

Idag skriver jag på min 1D novell blogg, I morgon kommer första delen ut. Här hittar Directioners till den. Finns redan tre noveller på bloggen, kan inte fatta att jag skrivit så mycket, haha det är i alla fall roligare att skriva än att läsa böcker. Man övar sig en hel del. Ska jobba lite senare idag, om det är mer människor på gatan.Bild på mig i mitten av sommaren.

Ät aldrig chilli

Jag menar det, har börjat gråta och stått under kranen och tvättat tungan och låtit som en åsna. Sedan la jag en kall gurka på tungan och det var väldigt bra för en stund. Nu är det okej, det är som att äta stark thai mat.

Träning

Igår var jag ute och seglade i två timmar, första timmen försökte jag träna och få fart på båten. Framför allt på halv vinden och träna i vågorna som båtarna gjorde. Andra timmen körde jag bara lite lekte lite kapsejsade utan att få hela seglet i vattnet, både bra oh dåligt. Jag slapp tvätta av seglet men jag ville ha båten helt på kanten.
 

Dress code

Inte samma sak som Dagens Outfit

Kavaj från Desigual, Linne från Bikbok med ett coolt mönster på ryggen, Byxor helt vanliga blåa Jeans.
Passar perfekt nu sen sommar början på höst.

Godmorgon

Nu har jag vaknat. Hade tänkt spela sims på mina föräldrars datorn men, det verkar som att mina föräldrar måste använda den. Tyvärr kan jag inte spela sims på min egna datorn för jag behöver spel som går att installera på Mac. Alltså Sims 3 spelen som jag och min syster har slarvat bort, vi vet i alla fall inte vart några av dem finns, däremot vet vi vart tre fodrall finns och dem har jag tagit hand om. 

Hehe kul

Min pappa va med på TV, tv4 sport idag så kul. Han va med i bakgrunden undertiden hans rorsman blev intervjuad han är även en vän till min pappa sedan urminnestider. 

Lite komiskt att mina föräldrar träffades på något sätt genom min pappas vän och min pappas vän syster. Hehe kul.

Rekommenderar tv4 nyheterna 22.00

Vet vad som hänt men måste se det med mina egna ögon, plus min pappa ska vara med, eller i alla fall den båten han seglade. Jag kommer nog knappt kunna se. Men det kan ju alltid bli lite humor förutom för min pappas båt och besättning som inte kom två utan tre för att den ena båten inte kunde segla det sista racet.

Mitt beroende av the Sims

Jag behöver verkligen spela Sims, jag föredrar Sims 2, men orkar inte installera det när jag nu direkt kan spela sims 3.


Sveriges 5 OS medalj gick till min gamla tränare

Rasmus Myrgren, Grattis!
 

Bloggen är under ändring

 Reparation

End of summer

Regn och knappt några båtar kvar i hamnen. På sommaren är hamnen full och förra sommaren fick dem ligga två i rad på bryggan närmast på nedersta bilden.


New in

 

Från "Yours truly clothes".


Veckans blogg + Ny omgång

 
 
 
 


Bloglovin Här
Blogkeen Här
 

Nummer 1

Nu är det klart att den här är min klara favorit vare sig videon funkar på bloggen eller inte.

Nummer 2

En klar tvåa. Den har varit det länge, nu blir det svåra att bestämma 1 jag vet inte vilken det är för jag kan inte bestämma mig men jag vet att den här är 2. 

Nummer 3

Förra årets första plats, men den är en av de bästa fortfarande 

Nummer 4

 Haha har alltid varit en favorit, vänta bara till Dougie håller i sig vid kanten.

Nummer 5

 Dem har ingen video till den här.

Nummer 6

 

Nummer 7

 

Nummer 8

 Faktisk gillar jag den här låten, jag tror jag hde med den här på förra top tio.
Nummer 8 förra året eller så var det sju eller nio var Transylvania.

Nummer 9

 Tror inte dem har en video av den här låten men ändå, gillar den här låten. Kanske för att jag inte lyssnat sönder den som jag ibland gör, men den här går ganska lånsamt och då orkar man inte lyssna på den om och om igen.

Number 10

Denna blev nummer 10 för dess video, men de har många bra videos men jag bara råkade skratta åt denna typ direkt för dem är så dumma, Inte elaka bara fruktansvärt korkade.
 

Videon är den ända jag inte skrattar åt

Blir en extra låt som vi börjar med.

Grattis Mcfly på 9 års dagen

Höll nästan på att glömma att det är deras "birthday". Jag ska göra som förra året och göra en top tio lista, den listan kan ju faktiskt ändras.
 
(Tre bilder från Weheartit)

Sveriges Först OS guld 2012

Hipp hurra har ni sett Aftonbladets gick från Brons till Guld. Det står Här på Svt.se 


OS medalj till Sverige

Nu är det bara att vänta tills imorgon för att se om det blir Brons, Silver eller Guld. Dem har chans till guld men det kan bli lite svårt, för då behöver britterna komma sist typ och svenskarna först. Men är dem före andra båten, brasilien alltså och en båt imellan då får Sverige ett silver, tänk om man kunde gå och lägga sig en dag och veta att man har tagit en OS medalj och man kan få Guld, även fast chansen kan vara liten. Det är inte många sporter man kan det men det går i segling. 

 

Yes!!!

Nu är snart min design klar. Har börjat men måste fin slipa några detaljer, är inte helt nöjd ännu men jobbar på det. I side ändra lite färg även ändra färg i bakgrunden. Fast jag vet inte vilken färg jag ska ha, några tips kanske?  Ska även få allt att se perfekt ut har bara gjort grunden, header är det som är närmast klart men är inte riktigt hundra på om det ser bra ut.
 
Nuvarande header, nästa blir lite annorlunda och därför behöver min design bli annorlunda.

Jag är helt ärlig när jag säger att jag börjar tröttna på blogg.se

Jag vill byta header men nej det är så sjukt att det inte ens funkar när jag försöker och går efter deras steg för steg. Det slutar med att jag inte får någon bild och saker jag ändrat på blir fel. Har gjort en nu header som jag vill byta till men det går inte för att cp blogg.se har gjorts om. 
 
Det finns saker som är bra med blogg.se som att det behöver inte ta år att lägga in en bild, men istället blir designen i side ändrad utan att röra den. Fan vad man blir trött. Fick göra om hela skiten men det tänker jag inte ta mig tid till nu.

Vill du få mer besökare till din blogg? Tips

Tryck på bilden och börja, tro mig man får garanterade läsare från början och sitta och klicka på andras bloggar får du snabbt mer poäng och får fler läsare.
 

OS i badmington även Segling och Rodd

Jag och min syster tittade lite kort på badmington i OS och vi bara, vi kan spela bättre än sådär. Men efter ett litet tag började vi skratta åt deras försök att förlora. Även väldigt kul när publiken buar. Men jag kan ju förstå dem, vi svenskar gjorde ju samma sak fast i Hockey, svenskarna ville spela mot det enklare laget och därför släppte dem in några mål och förlorade matchen. 
I alla fall jag tittar inte på badmington det var bara lite repris.
Istället tycker jag att det är kul att titta på Sveriges framgångar i Rodd och Segling medtanke på att man seglar och kommer från ena halvan seglar familj och andra halvan rodd släkt. Har man träffat några utav OS deltagarna är det roligare att kolla, som typ att någonstans finns det bild bevis på att jag och min kusin sitter på varsin arm på Lassi Karonen, eller att man har haft Daniel Birgmark och Rasmus Myrgren som tränare. Jag har även haft Rasmus Myrgren som coach på en tävling. Oj det blev lite väll långt.
 

Bilder från Smögen 18 Juli Hållö fyr

Bilder tagna av mig ute i båten.

Ut och Träna

Jag vet att jag uppdaterat kasst men jag har verkligen inte orkat eller haft lust, men jag ska skriva mer senare ikväll, men nu måste jag träna, har bestämt mig för varje dag jag äter glass denna veckans måste jag ut och träna, och jag åt glass igår.

RSS 2.0